keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hikiset

Vastalauseena eiliselle postaukselle.. Yö meni kohtalaisesti. Kohtalainen tarkoittaa tällä mittarilla sitä, että tissitarjoilua oli kahden tunnin välein ja enimmät kitinät ja ähinät alkoivat vasta neljän kieppeillä. (Woot woot!) Kun sänkyyn mentiin 23.30 niin siinähän ehti jo nukkuakin. ;)

Olinkin aamulla sen verran pirteä miehen tullessa töistä, että kiskoin lenkkarit jalkaan ja lähdin spurtille. Yhteenvetona lenkistä voisin todeta että: talven aikana kunto on huonontunut (jopa Viljon odotusaikana mulla oli parempi kunto, mutta silloin sainkin liikuttua JA nukuttua... Unet selkeesti vaikuttaa jaksamiseen myös tässä),  tarviin uudet tossut jos meinaan lenkkeillä (sata vuotta vanhat Niket pitäis päästää päiviltä, sillä nyt mulla on polvi kipeä, mur), toisaalta uskon siihen, että jonkinlainen pohjakunto siellä jossain on, ja seuraavan kerran askel nousee varmasti vähän kevyemmin! Lenkin jälkeen, hikisenä, oli ihana kiivetä saunan lauteille. Arjen luksusta!
Eläkepäivät häämöttää näille lenkkareille. Halukkaita sponsoreita uusille juoksutossuille? ;)
Iltapäivällä käytiin Onnin (ja kaverinsa) kanssa HopLopissa. Hyvästä treenistä tuo leikkiminenkin näköjään käy, sen verran punaposkisia poikia olivat. Myös tunteet kuumenivat (kuten kuvasta näkyy :D ), kun ärsyttävä äiti tuli sanomaan, että nyt lähdetään kotiin.

12 kommenttia:

 1. Just tänään juteltiin tyttären kanssa vauvojen yövalvottamisista. Hänen ystävättärensä sai vauvan joulun alla ja oli kertonut vauvan olevan kiltti, mutta yöunet jäävät pätkäisiksi syöttöjen vuoksi. Tytär kyseli kuinka pitkään lapset valvottavat yöllä. Kerroin yöherätysten loppuvan viimeistään vuoden iässä. Meillä ensimmäisen kanssa yösyönnit loppuivat vajaan kuukauden iässä, aivan tosi, oli uskomaton jätkä! Toisen kanssa oli huomattavasti pidempään yösyöttöjä ja huutoja.
  Tsemppiä Katri, valo pilkottaa jo tunnelin päässä!
  Ja liikunnan iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, Arja! Kyllä vaan näköjään voi olla "helppoja" vauvoja ja sitten "vaativia" vauvoja. Kyllä mäkin uskon, että nää joskus loppuu. Ei pidä vaipua synkkyyteen, vaikka joskus yöllä on vaikea yrittää keksiä mitään positiivista ja kaikki näyttää mustalta.. Enkä yhtään ihmettele, että erotilastot on korkeita pikkulapsiaikana. Voin myöntää, että täälläkin on itse kullakin hermo kireällä ja se on ihan suoraan verrannollinen Viljon kitinöihin.

   Ja kiitos! Silloin kun on unta sen verran, että jaksaa ja on mahdollista päästä liikkeelle, niin siitä saa vähän lisää paukkuja. Eli ehdottomasti kannattaa! :)

   Poista
 2. Te ootte olleet ahkeria :) Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista kivaa ahkeruutta, jota tekee ihan mielellään, jos ei silmäluomet paina liikaa. Kiitti, vaikkakin 1 ja 3 kuvista on kännykällä otettuja. :)

   Poista
 3. Varmasti ihana tunne, kun saa ees vähän nukkua ja jaksaa vielä lenkillekin... ja sen kaiken kruunasi sauna! - Toihan oli joskus hyvinkin tuttua lasten kanssa :D
  Oikein ihanaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Lenkki ja sauna siihen päälle on jotenkin niin arkisia, että niitä nyt ei normaalisti pidä edes luksuksena, mutta tässä vaiheessa tuntui kyllä jotenkin extralta. Aurinkoista päivää sinnekin! :)

   Poista
 4. Pakko kommentoida tuohon HopLopiin,että meikäläist sai jo kyseisestä paikasta toistamiseen mahapöpön, tällä kertaa meillä on ilmeisesti Noro, sen verran rajua ripulia ja oksentelua tämä nyt on ollut, jopa meidän 11kk vauvallakin... :-(
  Musta alkaa tuntua, että me aletaan vältellä noita sisäleikkipuistoja...

  Mutta eiks tosiaan olekin luksusta päästä hikoilemaan lenkille ja saunaan... Meidänkin 11kk nukkuu tosi vaihtelevasti, joten aina ei tältä äidiltä virtaa löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikä!? :O :/ Ihan kamalaa, pikaista paranemista sinne teille kovasti! <3

   Meillä on ollut kyllä ainakin toistaiseksi tosi hyvä tuuri tuon mahapöpön suhteen. Nyt ei varmaan pitäisi kirjoittaa, kostautuu kuitenkin, mutta meillä ei ole ollut kahteen vuoteen... Hehee, eiköhän se nyt sitten tule huomiseen mennessä. ;) Ja sepä olisikin mukavaa, oikein piste iin päälle: Viljolla oli tänä aamuna nimittäin taas kuumetta (oli pari viikkoa sitten viimeksi) ja käytin lääkärissä... toinen korva punoitti ihan aavistuksen, eli voi olla alkava tulehdus tai sitten ei. Eli ehkä selittää viimeaikaiset repaleiset yöt? Ei aloitettu antibioottia kuitenkaan. Lauantaina mennään päivystykseen kontrolliin. Mies on reissussa ja palaa vasta lauantaina. Että Ykän voisin kyllä tällä kertaa ohittaa! :S

   Ja vaihtelevasti sitä virtaa löytyy täältäkin, eilen oli parempi päivä, vaikka useimmiten tuntuu, että hyvä kun selviää päivittäisistä pakollisista tehtävistään...

   Poista
 5. Kiitos! Tänään näyttää jo siltä, että elämä voittaa. Mutta mikä kaaos meillä oli kun 5 ihmistä ripuloi ja oksentaa yhtäaikaa. Ois pitäny olla videokamera, ois varmaan naurettavaa katsella jälkeenpäin... Kaikki kolme vessaa varattuna ja kahdella nuorimmalla pesuvadit edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Voi järkytys, ei käy kyllä kateeksi... Huu, mä luulen, että me onnistuttiin välttämään tuolla HopLop -reissulla ainakin ykäpöpöt, sillä nyt on jo lauantai ja kaikki terveinä. :) Mut on se kyllä järkkyä silloin kun se iskee kaikkiin!

   Poista
 6. ...Onneksi aika kultaa muistoja sitten myöhemmin, ja nämä valvomiset katoaa jonnekin... Ehkä? Ainakin niin minulle vakuutetaan. Ja siis tuo meidän vanhempi, pian 3v ei herää enää edes joka yö. Ja silloinkin kun herää, niin haluaa vaan tulla viekkuun nukkumaan. Sen kyllä kestää. Että jokainen päivä on kohti sitä hetkeä kun Viljokin posottaa yönsä putkeen. Kyllä tästä selviää hengissä, järjissään ja vieläpä naimisissa maaliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan, että aika kultaa. Siihen on pakko uskoa. Huumorilla vaan eteenpäin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...