perjantai 24. toukokuuta 2013

Hyvää mieltä

Huippupäivä! Takana sinnitelty vuorokausi yksin kitisevien ipanoiden kanssa. Aamulla mies tuli töistä ja heti helpotti. Miten voikaan ilahtua toisen läsnäolosta NIIN paljon. Neljä korvaa ja neljä kättä on aina enemmän kuin kaksi. Eipä ne ilahduttamiset tältä päivältä siihen loppuneet. Ilahdutin itseäni kirpparikäynnillä ja palasin kotiin mielestäni kelpo saaliin kanssa: vanha puulaatikko (okei, siinä ei ole pohjaa, mutta silti :D ), Arabian lautanen, mustaksi maalattu hieno tarjotin ja kolme sympaattista räsymattoa. Meidän perheen nuorimmalle lukutoukalle löysin kirjan ja Onni (joka oli mukanani) halusi rasiallisen tekniikkalegoja. 

Nojoo, viinipullo ja Milkan suolaisenmakea popparisuklaa eivät ole kirpparilta. Piti vaan saada miehen grillaamille pihveille palan painiketta ja suu makeaksi loppuillan sohvahetkeä varten... ;) 
 Suklaasta tosin joutui taittamaan pari palaa jo alkupaloiksi...
Grillimestaria ilahdutin viemällä grillin ääreen juotavaa, että saa huuhdella käryt kurkusta. Miehen äidin karvakorva sen sijaan on ilahduttanut meitä jälleen muutaman päivän lempeällä läsnäolollaan. :)
Nyt isken hampaat miehen grillaamiin pihveihin ja kulautan pienen tilkkasen viiniä. Suklaan kohtuukulutuksesta sen sijaan en mene vannomaan... Viikonlopuksi tiedossa kaikkea muutakin kivaa ja ilahduttavaa. Toivottavasti teilläkin. Iloa viikonloppuun!

2 kommenttia:

 1. Hienot on kirppari löydöt! Minäkin olen yrittänyt löytää mattoja mutta aika harvoin löytyy mieleisiä!
  Kai olet huomannut että huomenna on valtakunnallinen siivouspäivä ja joka nurkassa kirppiksiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aina silloin tällöin törmää mattoihin ja nyt oli tuuria. Ja voi kyllä! :D Arvaa miten haaveilen, että olis huomenna koko päivä omaa aikaa ja auto. Mutta meillä on vähän muuta menoa, ehkä siinä ehtisi kuitenkin jossain välissä vähän koluamaan tarjontaa - pakko! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...