perjantai 17. toukokuuta 2013

Mukula vaunuissa, mukulakivillä

Kiitos ihanista, tsemppaavista ja myötäelävistä kommenteistanne liittyen edelliseen postaukseen. Ihan uskomatonta miten saitte mielen piristymään tsempeillänne. Tämä blogi on mun henkireikä ja voimavara, ja erityisesti te ihanat lukijat! Palaan kommenttilootaan varmaan vielä monenmonta kertaa lukemaan viestejänne. 

Tänään hain energiaa myös vaunulenkiltä (tosin pari tuntia lenkin jälkeen pilkin sohvalla ja laskin minuutteja miehen kotiin tuloon..). Mutta vanhan kaupungin kujilla silmä ja mieli lepää aina, ja metsätiellä oli rauhoittavaa kuunnella lintujen sirkutusta. On aikaa ja tilaa ajatella. Mukulakivikaduilla vaunuja ryttyyttäessäni aloin tosin jo katua reittivalintaa ja olin varma, että Viljo ilmaisee kohta äänekkään mielipiteensä vaunuttelusta. Mutta väärässä olin, ei inahdustakaan, vain tasainen unituhina. :)

Muutama kännykkänäpsy reitin varrelta
Lämmintä viikonloppua!

ps. kyllä oli vaikeaa keksiä tälle postaukselle otsikkoa, hohhoo..

9 kommenttia:

 1. Lenkit on yks parhaita rentoutuskeinoja vauva-arjessa. Kun pääsee tuulettamaan kroppaa ja päätään. Voi olla ajattelematta mitään tai ajatella, keskeyttämättä, mitä haluaa ;)

  Ja voi Viljo kyytiläinen. Päivä päivältä söpömpi ja suloisempi! Mielettömän ihana nappisilmä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on! :) Itse asiassa sellainen metsäpolulla juoksentelu ois pään tyhjennyksen kannalta kaikkein parasta, kun siellä ei ole muita. Mutta nyt tehtiin tällainen urbaani lenkki, kun käytettiin Onnin taidekouluaika hyväksi. :)

   Viljo on tuollainen äidin oma pieni nappisilmähurmaaja. Kiitos! ♥

   Poista
  2. ...joka lähettää lämpimiä terkkuja pikku-E:lle! ;)

   Poista
 2. Ylisöpö Viljo!!!

  Porvoo (oletan) on kyllä aivan ihana paikka, just se vanha kaupunki ja viljamakasiinit. Pari vuotta sitten käytiin viimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljo kiittää kehuista Amya! :)
   Nyt varmaan sitten aiheellista tehdä uusi kesäretki Porvooseen, jos kaksi vuotta on jo päässyt vierähtämään.. ;) Kannattaa lähteä sieltä vanhan kaupungin "ytimestä" myös vähän sivummalle seikkailemaan ja kurkkimaan idyllisille pihoille... Jos vaan mahdollista, niin kannattaa ajoittaa käynti esimerkiksi jonkun pihakirppistapahtuman yhteyteen: silloin on mahkut päästä tiirailemaan suojaisia sisäpihoja ihan luvallisesti! Tervetuloa! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...