tiistai 28. toukokuuta 2013

Myosotis

Jos rikkaruohot meinaa vallata pihallamme alaa, niin onneksi siellä kasvaa sentään jotain kaunistakin. Vaaleansinisiä Lemmikkejä oli pakko kerätä kimppu ja tuoda kannuun. On ne vaan ihania. Ihania on myös molemmat lapset, jotka tällä hetkellä nukkuvat. No, Viljo nyt varmaan herää vielä monta monituista kertaa, mutta nautin silti tästä hetkestä kun kellon naksutus on ainoa ääni talossa. Mieskin on töissä. Ihana rauha.

Lemmikeistä googlettaessani törmäsin sellaiseen seikkaan, että tuo kukka on monella kielellä nimeltään "älä unohda minua". 
Aika söpöä. :)

4 kommenttia:

 1. Lemmikki on ihana! (ja niin sun kuvatkin) Meillä ei oo pihassa lemmikkiä kasvanut, ennenkuin 3 pvää sitten sitä sinne siirsin veljen vaimolta. Toivottavasti lähtee kasvamaan ja vähän sais levitäkin :) Muutenkin tykkään kaikesta perinteisestä, esim. syreenistä ja juhannusruususta... niitä vaan vähän vähänlaisesti meiltä löytyy, kun on enempi semmonen vuorenkilpi ja maanpeitekasvi-piha.

  Nautihan rauhallisesta hetkestä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija. Lemmikki on niin hempeä ja näyttää kestävän maljakossa ihan älyttömän hyvin! Toivottavasti sun siirtämät lemmikit viihtyy. Meillä näitä kasvaa tuolla pihan varjoisammalla puolella, jonne paistaa aurinko jonkin aikaa vasta iltaisin. Maa ei ole kummoinen, joten ehkäpä ei vaadi kovin erikoista kasvualustaa. Tuolla on kyllä aika märkää just varjoisuuden vuoksi. Vanhat perinnekasvit kunniaan, kasvatetut ja villit. :)

   Ja kyllä nautin eilen illalla. Kirjoitus ei kostautunut tällä kertaa, eli ei herännyt heti. Ehdin käydä suihkussakin! :O :D

   Poista
 2. Ihanat kuvat!
  Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...