lauantai 25. toukokuuta 2013

Siivouspäivä!

Nyt kuulkaa kaikki kipinkapin viettämään valtakunnallista Siivouspäivää! Ihan mahtava tapahtuma, kirppareita nousee kuin sieniä sateella. Tykkään! Harmi vaan, että mun seuralaiset ei ihan ymmärrä kirppareiden ihanuutta... Me ollaan tosin menossa tänään pk-seudulle synttäreille, joten ehkä meidän auto pysähtyy jokusen kirpparin kohdalla. Kännykkään latasinkin jo sovelluksen, joka pitää mut kirjaimellisesti "kartalla". Ihan jokunen kirppis tuolla näyttäis olevankin... 
Siellä ne aarteet odottavat noutajiaan. Mene ihmeessä penkomaan ja hae omasi pois. Aurinkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Niinhän ne aarteet odottivat noutajiaan :) Mä löysin vaikka mitä kivaa, vaikka poikettiin vain parilla kadulla. Tällaiset jutut ovat ihan parhaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa, sulla oli kyllä hienot löydöt! Mulla meni vähän puihin koko siivouspäivä, mut onneksi näitä tulee vielä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No plääh, en! :( Ehdin käymään peräti yhdessä kirpparikohteessa... Lähtö kotoa viivästyi ja sitten menikin yllättäen tosi kauan eräissä juhlissa. Alkuillasta olin niin poikki, että en olisi jaksanut enää mihinkään, jos mikään kirppari enää seitsemän aikaan olisi ollut aukikaan... Vähän harmittaa, mutta mulla on nyt tähtäimessä elokuun siivouspäivä. Sitä ei missata! :)

   Poista
 3. Ihan ohi aiheen tämä.
  Kattelitko KIDsingä? Voittaja-Jennissä on paljon samaa, ku siussa tuosa iässä :)Vai mitä oot mieltä?
  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole katsonut! Hitsi, nyt pitää varmaan etsiä jostain kyseisen henkilön kuva! :D

   Poista
 4. Tulin heti tietysti jättämään jälkeni tänne, vaikka muutoksen tuulet puhaltaa, ei asiat niin paljon muutu, ettenkö sinuu seurailisi ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...