lauantai 18. toukokuuta 2013

Suomi voittoon!

Hauska päivä. Viljo herätti ennen seitsemää, mutta tämä äiti nousi sängystä vasta ysin jälkeen. Kiitos miehen. Aamupalakin (kahvi + smoothie) oli valmiina kun unenpöpperöisenä laskeuduin alakertaan. Rauhallisen aamun jälkeen piipahdettiin kaupungilla koko konkkaronkka. Ravintolapäivätarjontaa olisi ollut näinkin pienessä kaupungissa useampi vaihtoehto. Me oltiin syöty kotona jo lounas, joten käytiin tällä kertaa vain jälkkäreillä: muffinsseja, vohveleita, mehua ja kahvia. Pihakirppiskin oli laitettu pystyyn. Itse en löytänyt mitään, mutta pikkuauto vaihtoi omistajaa Onnin ja pienen kirpparimyyjän kesken.
 Lennokasta menoa...

 Joen rannalla käytiin katsomassa kirkkovenesoutuja...

 ...ja kaupan kautta kotiin. Jäädään pikkupoikien ja herkkujen kanssa kotiin pitämään kisastudiota miehen lähtiessä töihin. Onnille limua, Viljolle maitoa ja äidillekin yksi kylmä juoma. :)

Pidetään peukkuja Suomelle sekä jääkiekossa, että Euroviisuissa. Suomi voittoon! Vaikka tosiasiahan on, että tärkeintä ei ole Suomen voitto, vaan Ruotsin häviö! ;) Jännittävää iltaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, ihanat herkut ja Eurosviisuja täälläkin aletaan kohta katsomaan, toivottavasti selviän loppuun saakka ;) Jännittävää iltaa sinne teillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! :) Plääh, ei mennyt ihan putkeen kummatkaan kisat... No. Aina ei voi voittaa.

   Poista
 2. Jääkiekosta ei mainittavaa, mutta josko ne euroviisut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pöh! Ei onnannut kummassakaan kisassa! Meillä oli muuten telkkari kiinni jo ennen kuin viisut ehti alkaakaan... Enpä tainnut juuri menettää mitään. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...