maanantai 3. kesäkuuta 2013

Aurinkokuivattuja chilejä?

Maistuiskos? Tällaiset auringon kuivattamat, pakkasen säilömät chilinreppanat löytyi eräästä ruukusta... Puutarhurilla lienee ollut viime syksynä vähän muita kiireitä. :D

Ps. Unikoulu on syvältä sieltä. Ei toimi, toistaiseksi ainakaan. Viides ilta menossa ja tuntuu, että hullummaksi vaan menee. Huoh.

14 kommenttia:

 1. Meillä meni VIIKKO ennen ku unikoulu puri esikoisella. Tosin meidän piti tehdä pieniä muutoksia koulutukseen sen viikon jälkeen, mutta sitten toimi! Tsemppiä, kyllä se vielä palkittee!!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, erilaisia tarinoita olen kuullut unikoulujen kestoista. Jostain syystä päähän on iskostunut monelta tuo kolme vuorokautta/yötä. Mutta ehkä meillä on siis vielä toivoa, jei! :D

   Voihan se olla, että Viljokin tarttee räätälöidyn koulun, eikä tämä yleismaailmallinen sovikaan. Katsellaan ja makustellaan vielä. Kiitti! :)

   Poista
 2. Voi Viljo.Päivät ei ikinä muulloin tunnu niin pitkiltä kuin silloin kun on valvonu lapsen kanssa yön.Ja ne valvotut yöt vasta pitkiä onkin.Mutta kyllä se pieni vielä oppii nukkumaan,voimia kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa kuinka monta kertaa päivässä mä huokaan tuon saman: "Voi Viljo".. ;) Kyllä siinä jos jossain hermoja raastetaan, kun koko ajan omat unet keskeytyy. Pakko uskoa, että oppii. Kiitos!

   Poista
 3. Äh. Ei kiva :( Tai siis tuo chili on aika sympaattinenkin, mutta Viljon koulumenestys ei nyt kyllä ilahduta!
  Meillä meni esikoisen kanssa unikoulut kaikki ihan pepulleen, mutta silti tsemppaan minäkin, että jatkatte sisukkaasti vielä pari yötä. Sitten ainakin ITSE tietää että on yrittänyt ko.menetelmän kanssa kaikkensa.
  Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo chili kuvastaa kyllä aika hyvin tätä unikoulua... :D Viljo ehkä joo reputtaa, mut ope ei luovuta! Oikeassa olet, en kyllä vielä tällä kokemuksella voisi luovuttaa. Täytyy vielä yrittää. Kiitos ja sinne myös kauniita ja pitkiä unia! :)

   Poista
 4. Voi ei, älä luovuta! Helppompi sanoa kuin toteuttaa.. Tsemppiä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En luovuta, vaikka välillä se mielessä käykin. Kiitos, Piia! :)

   Poista
 5. Meillä unikoulusta vähä ristiriitaset kokemukset..keinojahan on monia, mutta helppoa ei varmaan yksikään..meillä jäi pakon edessä (oma sairastelu) yösyötöt, mutta edelleen poika heräilee..tuskin nälkäänsä, pian 9kk, mutta usein juuri niihin syöttöaikoihin mitä oli ihan vauvana..tapa? Toisaalta kaikki hampaiden tulot, liikkuminen ym. vaikuttaa. Tsemppiä voin vain toivottaa!! Itellä usein olo, että ehkä vain aika auttaa..välillä parempia, joa hyviä, öitä mutta aina kun uskaltaa sen ääneen sanoa, tulee takapakkia ;)

  Ehkä pitää vaan hyväksyä risaiset yöt..jotenkin vain on potkiuduttava, vaikkei univaje kyllä kenestäkään tee ihan normaalia ;) kuolema kuittaa univelat, niinhän sitä sanotaan ;) Eikä toisaalta nämä nihkeät yöt helteellä auta asiaa, ainakaan omaa nukkumista..vaikka kesänlapsi olenkin niin kyllä lapsen myötä nää helteetkin saa ajattelemaan välillä toisin..

  Kaiketi kuitenkin, AURINKOISTA KESÄÄ & PAREMPIA ÖITÄ!!!

  <3 Tuija, Onnin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä! Ehkä aika on tosiaan se, joka auttaa. Pakko olla. Tuohan on ollut aina huono nukkuja. Sairaalasta kun kotiuduttiin ja koitettiin vastasyntynyttä nukuttaa kehdossaan, niin eihän se siinä nukkunut koskaan. Heräsi AINA huutamaan kun sylistä laski. :/

   Ja tosiaan, en minäkään uskalla hyvistä öistä enää juurikaan hehkuttaa. Aina on tullut turpaan sen jälkeen. ;) Mutta eijeijeijei... ei voida hyväksyä risaisia öitä! Siis jos ne tarkoittaa näitä 5-7 tunnin unia, jotka nukutaan 1-1,5 tunnin pätkissä. Ei jaksa. Mä voisin hyväksyä risaiset yöt, jos ne tarkoittais vaikka paria heräämistä yössä, mutta jos niiden välissä saisi edes nukkua...

   Aurinkoista kesäää ja hyvin nukuttuja öitä sinne teillekin, Tuijalle ja Onnille! <3

   Poista
 6. Moikka!
  Se itku loppuu kuin seinään, kun se aika tulee. Yhtäkkiä vain tajuaa, että voinhan minä itseasiassa nukkuakin. Voimia, harmi vaan, kun on nyt lisäksi tällainen helle päällä.

  Topukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Topukka!

   Voi kun se seinään loppuminen ei ois enää kaukana... Oispa mahtavaa nukkua kokonainen yö. Ihan alkaa naurattaa kun ajatteleekin. Osaiskohan sitä vielä? :D

   Poista
 7. Melkoisia chilejä teillä :D

  Tsemppiä unikoulutukseen - ajan kanssa, kyllä se yörumba helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistuis varmaan sullekin. :D
   Kiitos, ajan kanssa, niinpä. :S

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...