tiistai 18. kesäkuuta 2013

Mummolaverhot

First things first, eli mä olen suorastaan pöllämystynyt tuosta kommenttien määrästä edelliseen postaukseen! Käsittämättömän ihania lukijoita mulla. Vihdoin olen saanut kaikkiin viesteihinne vastattua, kiitos ihan jokaiselle! ♥ 

Sitten vaihteen vuoksi ihan muihiin aiheisiin, kirjoittelen Viljon kuulumisista toisen kerran lisää. Mä olen jo kauan haikaillut pitsisistä mummolaverhoista ruokasalin ikkunoihin. Monenlaisia, kivojakin, on tullut vastaan, mutta päädyin sitten Ikean versioihin, jotka muuten ei olleet hinnalla pilattu: yksi verhopari kevensi kukkaroa vain kympin! Eikä omaa kukkaroa edes, vaan miehen. Kaiken lisäksi sain itse touhuta kotona omia juttujani, kun perheen miehet istuivat autoon ja ajoivat kolmeen pekkaan Ikeaan varta vasten näitä verhoja hakemaan! Elämä on ihmeitä täynnä. :)Itse kuitenkin keikuin A-tikkailla ja ripustin nämä hempeydet paikoilleen. Ikkunat on vielä pesemättä, mutta saa ollakin. Ulkoseinät rapsutellaan ja maalataan tänä kesänä, joten ikkunat likaantuvat kuitenkin.
 Aurinko paistaa taas. Nautitaan! :)

12 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa vähän samantyyppiset mummolaverhot, jotka hakevat nyt paikkaansa. Muistaakseni HobbyHallista tilatut. Eilen juuri kaivoin ne kaapista esille. Vähän meinasin, että jos kodinhoitohuoneen ikkunanurkaukseen ne jotenkin saisin ripusteltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä! Mummolaverhot on pop. :) Mihin päädyit? Saiko kodari mummolailmeen?

   Poista
 2. Meillä nämä ihastuttavat verhot olohuoneessa..tätä samaista kangasta saa ikeasta myös metritavarana, huikeat 1,99e/metri.oon ommellut siitä rahinpäällisen, henkarinpäällisiä, salusiinit ja tärkännyt kynttilälyhdynpäällisen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kiitti tiedosta! On kyllä hyvä maku sulla. ;D

   Poista
 3. Niin kauniit nuo verhot ja sopii just teille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merita, mäkin tykkään oikein kovasti. :)

   Poista
 4. Voi miten kauniit verhot. Enemmän, kuin tehdyt teille!

  Viljon kanssa yöelämään tsempit! <3 en osannut tuohon edelliseen postaukseen mitään vastata, kun muut oli niin fiksuja jo kirjoittaneet. Mutta sen verran, että karista sekä paska äiti nyt äkkiä harteiltasi. Olet varmasti paras äiti mikä Viljolla ja Onnilla olla voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heljä! Mä olen alusta asti nähnyt nimenomaan tässä ruokasalissa sieluni silmin pitsiset mummolaverhot. En tajua, miten meni näin kauan, että ne vihdoin sain tänne. :)

   Ja kiitos ihanasta kommentista ♥

   Poista
 5. Nää varhot sopi täydelisesti teidän ihanaan kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bianca kehuista. Ihanaa kun kävitte! ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...