torstai 6. kesäkuuta 2013

Vielä kerran...

Moni haaveilee elävänsä hääpäivänsä uudelleen, kerran vielä. Tänään oli lähellä. Naapuri nimittäin on valmistumassa meikkaaja-maskeeraajaksi ja pyysi koulun loppukokeeseen malliksi. Tänään oli vuorossa siis häämeikki, ensi viikolla on vielä pari "keikkaa". Sain luvan kanssa heittäytyä morsiustunnelmiin, pukeutua vanhaan hääpukuuni (joka mahtui, vaikkei istunut kyllä enää ihan yhtä hyvin...). Olisihan tuosta voinut lähteä jatkamaan hääjuhlaa, mutta tulin kotiin poikien luo, joilla taisi olla jo kova ikävä. :) Tässä muutama kuva hauskasta päivästä, kaikki kuvat kännykällä, jonka vuoksi ovat vähän epätarkkoja. 

Taiteilijan työvälineet
 Naked truth... ;)

 Tällä morsiamella oli kaunis, pieni pionikimppu

 Kampaukseen tuli letti, joka päätyi sivunutturaan. 
Koristeeksi pioninkukka.

 Lopuksi otettiin kunnon kuvat tulevan meikkaaja-maskeeraajan portfoliota varten.

Tosi hauska päivä ja viikonloppuna tiedossa vähän samantyyppisiä tunnelmia lisää. Mukavaa iltaa!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka kyllähän tuo ikä jo tän morsiamen naamassa näkyy.. ;) Mut hei, positiivista: pääsi vielä vihille 35-vuotiaana! :D

   Poista
 2. Varmasti ihana päivä!:) oot kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska ja erityisesti normaalista poikkeava päivä. Kiitos! :)

   Poista
 3. No varmasti oli ihana päivä... piristystä arkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kivaa oli. Tällaisia tilaisuuksia ei tule usein. :)

   Poista
 4. Kaunis "morsian"! :) Olisi varmasti monesta mukava päästä moiseen mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Hauskaa oli kyllä ja ois ollut kivaa jatkaa päivää pidemmällekin ja vetää "rooli" loppuun asti... :D Vaan velvollisuudet (=mussukat) kutsui. :)

   Poista
 5. Ihania kuvia. Kaunis morsian. Upea kampaus. Mitäpä tuohon on enää lisäämistä? Morsiuskimppu oli myös tosi kaunis ja kesäinen. Pidin erityisesti pionin väristä. Tämä oli varmasti mukava kokemus. Kiva, että pääsit kokemaan sen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla oli tosiaan taitava stylisti siinä. ;) Kimppu oli tosi nätti! Tykästyin paljon siihen! Siitä kiitos mun meikkaajan äidille. Oli hauska kokemus! :)

   Poista
 6. Ihana ja kaunis morsian siellä :) Se on varmasti tehnyt terää, päästä meikattavaksi ja kammattavaksi, karkuun arkea... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Oli hauskaa. Erityisen kivaa oli se, että kukaan ei vaatinut mitään! Paitsi tuo mun meikkaaja: silmät kiinni, katso alas, katso ylös.... ja sit valokuvaajakin vielä alkoi käskyttämään. Että nyt kun miettiin, niin oikeastaan koko ajanhan mua pyydettiin tekemään jotain. Rankkaa! ;D

   Poista
 7. Kaunis morsian ja kampaus!
  Voi mahtuispa sitä vielä itsekin hääpukuunsa. Vaan kun ei. 10 vuotta ja 15 kiloa. :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Amy. :) No joo, kyllähän tuo mahtui, mutta pakko myöntää, että ei se ihan samalla tavalla istunut kuin hääpäivänä... meidän hääpäivästä ei ole ihan noin kauaa vielä kuin teillä. Elokuussa tulee vasta neljä vuotta. :)

   Poista
 8. Oi kuinka kaunis <3 Oli varmasti huippua kokea tuo morsianfiilis uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Terhi :) Olihan se aika hauskaa! Mä olisin voinut kyllä tuohon rooliin uppoutua syvällisemminkin.. aina polttareista lähtien! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...