tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kauniita unia!


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, siis mun olis varmaan pitänyt täsmentää postaukseen, että kyse on sairaalaunikoulusta, eli ei mitään hätää! :)

   Kertoilen tuloksista sitten myöhemmin.

   Poista
 2. Äidille ja muulle perheelle superhyper halirutistus ja tsemppiä odottaa tuloksia, Viljolle älliä snaijata mistä on kyse. Ja sitten kaikki vaikka, jäätelölle! Mä niiiiiiiin toivon teille hyvin nukuttuja öitä ja ravitsevia unia.

  Suski (neljän k:oon) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Suski! Katsotaan kuinka pikkuäijän käy... :) sairaalassa oli kuulema mennyt hyvin, mutta äidinvaisto ei ole yhtä luottavaisella kannalla. Annetaan vähän aikaa, ennen kuin uskaltaa tehdä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen!

   Poista
 3. Viljolle ja äidille tsemppiä! Toivottavasti saatte apua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heljä! ♥ Todellakin toivotaan. Mä en tiedä mihin suuntaan käännytään seuraavaksi, jos tämä ei toimi.

   Poista
 4. Hei taas!
  toivotaan ,että tuloksia syntyy. Mulla on yks kaveri,joka on ollut pitämässä turvakodilla unikoulua vapaaehtoisena. Sanoi ,että toisten lasten kanssa tulokset ovat hyviä,mutta omat lapset sitten nukkuvat vieressä ja heräilevät...eli objektiivisuus on hyvästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipatihei! Näinpä.. ja sairaaloillakin näyttää olevan unikoulun toteutustapoja yhtä paljon kuin on hoitajia... palaan tähän myöhemmin. Viljo oli sairaalassa yhden yön ja nyt öissä on tapahtunut muutos parempaan, mutta en usko, että unikoulun vuoksi, vaan järjestelyjen joita kotona tehtiin. En uskalla vielä paljastaa enempää, ettei tule takapakkia! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...