perjantai 12. heinäkuuta 2013

L O M A

Tänään on aurinko hellinyt ja ollaankin vietetty koko päivä pihalla. Viljon mukaan aamu alkaa nykyisin viiden-kuuden välillä, joten siirrettiin nukkumaan menoa hieman myöhäisemmäksi. Toivottavasti temppu toimii ja aamulla nukuttaa vähän pidempään. Ihan vaikka miehen loman alkamisen kunniaksi voisi silmiä lepuuttaa hieman kauemmin. Ihanaa, ihan kuin olisi itsellä alkanut loma! On se vaan niin erilaista kun on kotona toinenkin aikuinen jakamassa arkirutiineja. Tiedossa vähän remppaa, pikku reissuja, sukulointia ja vähän juhlaakin. 


Kivaa viikonloppua ja lomalaisille aurinkoisia poutapäiviä!

6 kommenttia:

 1. Hm, Viljohan alkaa muistuttaa isoveljeään! Etenkin eka kuvassa...

  Ihanaa lomaa teille! Meillä mies maanantaina töihin, oli kyllä ihanat 4 viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljossa on hyvin paljon samaa kuin Onnissa pienempänä. Onnilla oli vaan isommat posket. :)
   Kiitos! Pehmeää laskeutumista arkeen sinne teille. :)

   Poista
 2. Hyvää lomaa ja toivottavasti vähän pidempään nukuttuja aamuja ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Aamut on alkaneet kyllä aika varhain, mutta onneksi on tuo lomalainen, joka on antanut välillä nukkua vähän pidempään... ;)

   Poista
 3. Meinaattekko lomailla perheen kesken? Vinkkejä matkaamiseen vauvan kanssa otetaan vastaan :) Viihtyykö Viljo hyvin autossa/nukkuuko? Ja oletteko matkustelleet Onnin kanssa vauvana/pienenä paljon, ulkomailla - kokemuksia?? Olisi kiva kuulla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänä kesätä tosin lomailu ei ole synonyymi reissaamiselle, ihan lyhyitä matkoja kotimaassa lukuunottamatta. Viljo viihtyy autossa äärettömän huonosti. Nukkuu kyllä jonkin verran, mutta hereillä ollessaan ei jaksa istua, tylsistyy ja kitisee. Viihdykettä pitää olla ja pysähdyksiä riittävästi, joten kiireellä ei kannata olla liikenteessä. Onnin kanssa ollaan reissattu aina ilman mitään ongelmia. Oli jo pienestä pitäen niin tyytyväinen ja helppo matkakaveri. Mitenkään älyttömästi ei olla Onnin kanssa reissattu. Eikä siinä vauvan kanssa reissaamisessa mun mielestä mitään sen kummempaa ole, rennolla asenteella vaan matkaan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...