torstai 11. heinäkuuta 2013

Viljon peti

Viime kesänä kotiutin meille tällaisen herttaisen, elämää nähneen ja ruosteisen söpöläisen. Mies siinä (taas vaihteeksi) pyöritteli silmiään, mutta kiltisti pyynnöstäni hioi ruosteet pois ja siveli pintaan tuoretta maalia. Minä silittelin pömppömahaani ja näin sieluni silmin meidän "Pommin" sinne koisimaan. 


Tällä hetkellä Viljon sänky on yläkerran aulassa, syvennyksessä, joka on toimittanut eräänlaista vaatehuoneen virkaa. Tilan erottaa muusta aulasta verho. Tähän kohtaan ollaan tosin tulevaisuuden varalle suunniteltu vessaa.15 kommenttia:

 1. Niin söpö! Rautasängyissä on sitä jotain ♥ rrrrakastan niitä! Yksi 110 cm leveä käpyihanuus odottaa mökillä omaa aikaansa. Miehen työkaveri lupasi hiekkapuhaltaa sen. Toinen pieni vanha rautainen pinnasänky leikkimökkiä ja takapihalla kaksi on kesäpeteinä. Toinen niistä on kyllä tällä hetkellä "piikkilankana" vasta kasvavan nurmikon ja terassin välillä. Yhdessä vaavisängyn kokoisessa nukkuu siskon poika ja loput ovatkin meidän omassa käytössä. Hulluutensa kullakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautasängyt on ♥ Oi, teillähän onkin monta aarretta siellä! :D Tosin, vaikkei tarvetta olisikaan, niin eipähän näille pysty ei sanomaan, mikäli kohdalle osuu... Meidän yksilö puhdistui ihan hiomapaperilla, ei tarttenut puhallinta.

   Kaipa ne hulluudet vois olla hullumpiakin! :D

   Poista
 2. Aivan maailman suloisin sänky! Ja ihana tuosta teidän Pommista on kasvanut. <3

  -Päivi Uskolasta-

  VastaaPoista
 3. Mutta siitähän tuli ihana! Mahtava mies sulla, meinaan kun jaksoi alkaa projektiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Joo, ei sillä ollut paljoa vaihtoehtoja... :P

   Poista
 4. Ihanat, sekä sänky, että Viljo. Mukava kuulla että nukkuminen sujuu jo paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. Njoo, ei ois varmaan pitänyt tuota nukkumista vielä hehkuttaa... joka toinen yö vähintään tuntuu menevän pjärsiilleen: muutama herätys yön aikana ja sitten ylös viiden-kuuden välillä. :/

   Poista
 5. Meilläkin on aika samantyylinen. Olen pelastanut sen kaverin kaattiskuormasta.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että nukkuminen sujuu jo paljon paremmin! nukkuuko viljo siis toisessa tilassa, ei samas huonees teidän kanssa?
  meillä heräillään 0-3kertaa öisin ja aamuherätys on aina ennen seiskaa. tyttö nukkuu noin 9tuntia yössä. oliski kellon ympäri koisaava :D

  Mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nukkuminen sujuu vaihtelevasti... Makkari on tällä hetkellä meillä pois käytöstä ja me nukutaan miehen kanssa yläkerran aulatilassa, jossa Viljokin. Tosin, aula on melko iso ja Viljo on meistä erillään sellaisessa syvennyksessä, joka on nurkan ja verhon takana.

   Kellon ympäri koisaava ois jo liian luksusta. :D Tämäkin parannus on jo jotain. Tosin, viime yönä meillä herättiin liian monta kertaa ja sitten aamuun ihan liian aikaisin...

   Poista
 7. En voi olla taas kommentoimatta ;) meillä sama meininki nyt jonkun aikaa..joka toinen yö ok, mutta aikanen herätys..ja ne joka toiset yöt sucks..Meillä Onni nukkuu kyllä edelleen samassa tilassa, ilman ruokailuja. Ollaan mietitty omaan huoneeseen siirtoakin, mutta olen erittäin skeptinen..tuttiriippuvuus niin kova, että juoksuttas varmaan laittamassa..Tissistä on jo luovuttu.

  Jotenkin pistää mielen matalaksi tämä ainainen väsymys ja kitinä, joka varjostanut koko vauva vuotta..suren sitäkin, miten vähän on oikeasti ja aidosti voinut nauttia..

  Ja pelkäänpä, että tää on sen verran traumatisoinut itteä, omaa uskos itteenkin äitinä ja kaikkeen, että saattaa jäädä toinen vaille sisaruksia..Eihän ne toki muutenkaan itsestäänselvyys ole. :S

  Kesä kauneimmillaan ja mieli apeimmillaan..great ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi! Kuullostaa kyllä tosi samanlaiselta kuin meillä!! Ja samassa tilassa, ilman ruokailuja nukkuu Viljokin, tosin melko kaukana, nurkan takana meistä. Tuttia joudutaan täälläkin käydä laittamassa. Viime yönäkin kitisi ja kävin laittamassa tutin, niin tyyppi ISTUI siellä sängyssään, puolinukuksissa kuitenkin. Nyt on viime aikoina alkanut olla niin kova hinku pystyyn, että taitaa tulla uniinkin.

   Ja tunnen niin täysin nuo fiilikset vauva-aikaa varjostaneen kitinän vuoksi... niin tuttua! Sitähän mä myös muutama postaus takaperin vähän harmittelin. Mut minkäs teet. Pitää yrittää ottaa ilo irti niistä muista hetkistä. Toivottavasti teillä(kin) kitinät ja yöt helpottaa pian ja pääset nauttimaan vauva-arjesta vielä. Koska eihän se vielä ole ohi.. <3 Ja toivottavasti et oo niin traumatisoitunut! ;) Meillä on lapsiluku täynnä, mut jos tuntuu, niin rohkaisen sanomalla, että hyvin suurella todennäköisyydellä toinen on helpompi! :)

   Poista
 8. Jep, meillä Onni kävelee jo tukea vasten ja toisinaan nukuttaessa ja yöllä herätessä pojottaa pystyssä sängyssään..mietin, pitäisikö tuosta tutista yrittää jo seuraavaksi eroon kun imemisen tarve pitäis olla laskussa ja jo 8 hammastakin sussa (PUREE kyllä tuttiakin, kuten myös kaikkea mitä käteen saa ja allekirjoittanut mukaalukien :S), puheen kehityksen ja purennankin kannalta..mutta on siis NIIN tuttiriippuvainen ollut pienen ikänsä. Synnärillä antoivatkin tutin jo suuhun heti noin 3h iässä kysymättä meiltä vanhemmilta..olin itse heräämössä. No, iso apu se on ollut todellakin ja enää ei käytössä kuin vain nukkuessa, nukutettassa..ja unissaankin usein sylkäsee pois. On siis tapa.

  Meillä viime yö jopa ihan ok..20.30 viivytettynä nukkumaan, yksi pärähdys 22.00 (yleensä AINA 30min-1h sisään jo tulee kertaalleen "varmistus" tms. itku...tutti suuhun..) ja sitten BLING! klo 4.38 pojotti pystyssä, mies yritti tassutella ym. sänkyyn, noup, viereen taas ja sammu siihen aika pian ja 8 ylös. Ja nyt jo ekoilla päikkäreillä.

  Olisin kiitollinen tuommosista öistä ihan mennen tullen...Ja niin, vaikuttaa että aika pian aika kultaa muistoja mutten silti tiiä jaksanko uudestaan rankkoja hoitojakaan sen toisen lapsen saamiseksi..Ja olen pessimisti, ja uskon että meidän kohdalla jopa toinenkin vauva voisi olla vaativa, tai vielä jopa pahempi ;) Kato, pessimisti ei pety ;) vaikka pettyykin... :D

  Ihanaa lomaa teille :) Meilläkin mies lomalla, vielä yli kuukauden :) niin iso apua, ollut kyllä koko ajan!! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...