perjantai 16. elokuuta 2013

Ihana elokuuNaapureilta lainassa oleva objektiivi (Canonin EF 75-300mm) on ihan kiva leikkikaveri tämäkin. :)

13 kommenttia:

 1. Onpa Onni jo ison pojan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikö ookin! :O Tuossa kuvassa on tullut just parturista. Oli sanonut tuoliin istuessaan, että haluaa vihreän irokeesin. Ja sellaisen sai. :D

   Poista
 2. Ihan ekana tuli mulle kuvia katsoessa ajatus, että milloin Onnista on kasvanut noin iso poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kun katsoin kuvia alkukesästä, niin totta - tänä kesänä on tapahtunut Onnissa iso muutos! Lisäksi tietysti tuo hiusten lyheneminen vaikuttaa, kun ei ole enää lapsekas liehu. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat lapset! Ja hih, mainio otsikkokuva blogissa :) Itsekin olen tässä aamupäivän jumpannut kuvien kanssa, ei vaan otsikko suostu istumaan niinkuin minä haluaisin, mutta vielä se taipuu ;)

  Mukavaa lauantaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No thanks ja thanks! :) Huhhuh, mulla oli tuuria, että kaikki meni bannerin muutoksen kanssa suht hyvin. Aloin tekemään sitä vähän "riskillä" Viljon heräämistä päiväunilta samalla odotellen... mutta sain kuin sainkin valmiiksi! Pari kertaa piti vähän kokoa muuttaa, mutta ei sen kummempaa. Harvinaista! ;)

   Tunnelmallista lauantai-iltaa sinnekin! ♥

   Poista
 4. Ihana uusi otsake <3 trendi värit ja viikset ja kaikki :D

  Toivottavasti teillä unikoulu tuotti tulosta, vai? Meillä edelleen vaihdellen..uskaltauduttiin kuitenkin tuon meidän "kitisevän möykyn" kanssa reissuun, noin 1200km mutkin autoilua - oli aika lailla viihdytettävää, mutta teki meille kaikille hyvää :)

  Pian meidän kitisijät, ah niin ihanat vauvelit <3 on jo 1v. apua! Niin se vaan aika menee..ja parantaa ;) toivottavasti. Ihanaa syksyä teidän perheelle ja voimia sumuisimpiinkin hetkiin...tiiän liian hyvin tunteen.

  Meidän Onni on myös aika lailla äidin perään, isin pitkä loma ehkä auttanut kun olen antanut hoitovastuuta vain enemmän miehelle..ja ainakin meillä on muualla usein tyytyväisempi kuin kotona, vaikka joskus väsynä se lähteminen hirvittääkin..

  <3 Onnin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Vähän piti jotain uutta ilmettä saada tänne. Liian kauan on tullut junnattua paikoillaan. :)

   Unikoulu... niin. No tuotti ja tuotti. Viljohan nukkui unikoulun jälkeen kaksi yötä kotona heräämättä, kunnes alkoi yöhulinat, jotka vähän vaihtelee. Pääsääntöisesti ollaan kuitenkin menty parempaan suuntaan. Illan ja yön ekat tunnit nukkuu melko hyvin, mutta levottomuus lisääntyy aamua kohden, viimeistään siinä neljän-viiden aikaan alkaa pyöriminen ja kitinä. En haluaisi valittaa.... mut paremminkin voisi olla! Se mikä mättää nykyisin, on mun omat äärettömän huonot unet, herään liian helposti ihan pienimpäänkin ääneen. Olen nukkunut korvatulppien kanssa, se vähän helpottaa, mut nekin on kyllä jotenkin epämiellyttävät. :/

   Miten voikin olla mahdollista, että on mennyt jo melkein vuosi näissä merkeissä?! :O Todellakin toivotaan, että tuo vuoden ikä ois jonkinlainen virstanpylväs, joka toisi helpotusta sekä öihin, että päiviin. Meille ja teille!

   Meillä on kans mies onneksi tosi hyvin mukana lastenhoidossa, vaikka nuo maalaus- ja remppahommat tietysti vähän rajoittaa ja nyt loman jälkeen tietysti työt. Mut on se jännä, miten isän seurassa ollaan niin paljon tyytyväisempää poikaa ku äidin?! Liikenteessä, kaupungilla, kyläpaikoissa viihdytään hyvin. Jep, koti on vissiin niin tylsä paikka? ;)

   Poista
  2. Joo..täälläkin valvotaan,huoah. Iski kaiken päälle flunssa...no, onhan siltä jo vuoksi vältyttykin. :S Ei varmaan enää elimistö jaksa...tuttua tuokin että kaikkiin ääniin heräilee, vaikka saiskin nukkua, Varmaan käy jo niin kierroksilla..
   Ite oon miettinyt nyt, että ollaan varmaan meidän onnin kans ajauduttu johonkin kierteeseen..nukahtaessaan maitopullon jälkeen (ja miten siitä eroon???? Vinkkejä?Pian pitäs siirtyyä tav. Maitoonkin..) usein hiplailee mun kättä...isi ei kelpaa...so great..väärä uniassosiaatio, hajoan pian näihin..ja toinen piru, tutti - ollut tod tarpeen, mutta nyt tuntuu että tekis mieli hävittää..muuten ei enää paljoa käytössä mut nukkuessa :( ja sitähän on kiva juoksuttaa..miten teillä Viljo ja tutti?? Väliin mietin jo huudatusta, kun sitähän tää jo muutenki välillä on ja kuka tässä kohta on jo täysin traumoilla, vaikauttaa kai tää meidän vuorovaikutukseenkin jo kohta..mun väsy ja kireys lasta kohtaan vrt. Huudatus, JOS se tehoais...olen erittäin skeptinen kyllä tuonkin suhteen..

   Poista
  3. Pikaista paranemista! Tänään on Viljonkin nenä alkanut vuotaa.... no, näiltä ei kai voi välttyä. Hmmm, maitopullosta vierottaminen..? En muista miten tehtiin Onnin kanssa, Viljo ei ole pullosta juonut. Yöimetyksistä vierotin vain kylmästi lopettamalla yöimetykset. That's it. Tosiaan, kuukauden kuluttua sitä saakin jo siirtyä tavalliseen maitoon. Mä luulen, että Viljolle ei edes oteta enää tuttipulloa, vaan suoraan nokkamuki/nokkapullo.

   Viljo syö tuttia nukkuessaan ja välillä päivälläkin. Osaa kyllä olla usein ilmankin. En oo vielä ajatellut tutista vierottamista edes sen kummemmin. Ajattelin, että vielä ehtii, varsinkin kun se on hyvä lohtu kitisevälle pienelle, oli sitten yö tai päivä. Onni söi aikanaan tuttia myös, eikä sitten vieroitus ollut mikään ongelma: kävi muistaakseni ihan helposti. :)

   Tsemppiä kovasti! Toivotaan, että alkaa nyt pian helpottamaan nuo vaikeudet siellä teilläkin. Onko sun kanssa ollut puhetta unikoulusta (sairaalan?), onko täysin poissuljettu?

   Poista
  4. Joo, ei kai täysin poissuljettu ole tuokaan, mutta kuulin että näillä seuduilla pitää olla jo kriittinen tila (kai tää jo kohta onkin;) vanhempien jaksamisessa että pääsee ja ensi-ja turvakoti on yksi vaihtoehto. Mutta onko siitäkään todellista hyötyä?! Yksi, kokenut lääkäri kannusti jopa huudatukseen - pari, kolme yötä (meillä varmaan kuukausi;)..sanoi ettei ole tutkittua tietoa siitä että traumatisoisi lasta. Että kun vertailupohjana on vanhemman ja lapsen vuorovaikutus, johon ei voi uupuminen olla vaikuttamatta..

   Joo, ei kai tutin kans vielä kiirus, toisaalta 1v. korvilla kai se imemisen tarve pitäisi vähetä, ja huomaan meilläkin niin käyneen..tuttikin voi olla yksi häiriötekijä nukkumisessa, siis kun juoksuttaa laittamassa, vaikka saisi itsekin ja hamuaa sitä ja sylkee pois..ja toisaalta hampaiden ja puheenkehityksen vuoksikin olen miettinyt. Meillä kuitenkin hampaita jo 8, ja lisää pukkaa..ah, niin ihanat poskihampaat.

   Voi voi, suoraan sanottuna tämä pvä on taas niitä jotka ois voinut jättää vaikka elämättä..:( ei sitä oo oma ittensä, ei vaan jaksa, ja kyllähän lapsikin sen vaistoaa..toisaalta, niin rankka vuoksi että minkälainen mä edes olen ;) kohta ei enää muista..

   Oletko muuten miettinyt töihin paluuta / Viljoa hoitoon? Ite mietin, kun hakuaika 4kk aiemmin. Toisaalta en koe olevani valmis, ja mietin jo ihan Onniakin..se rumpa että aikaisin hoitoon, samoilla silmillä töihin (jossa lisää lapsia ja ongelmia heidän parissa :S) ja pirtsakkana illalla olemaan upea äiti töiden jälkeen. Siis jos yöt on tämmösiä niin olisin kai jo turvallisuusriski tuolla liikenteessä..kaikkea vaan välillä miettii, että tekiskö jopa lapselle "hyvää" ja itselle aikuiskontaktit. Mutta omassa työssä lapsikontakteja enemmän joten...huoah. Vaikea päättää. Kauan olit Onnilta kotona?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...