torstai 8. elokuuta 2013

Parempaa kuin imurointi

Perheen miehet lähtivät tänään käymään peräkärryn kanssa asioilla. Mulle tupsahti siis ykskaks mahdollisuus omaan aikaan. Ihan ensimmäinen ajatus oli, että "jes, mä imuroin rauhassa, eikä kukaan roiku jalassa!". Sitten keksinkin, että hyppään auton kyytiin pyöräni kanssa ja jättäydyn kyydistä sopivan matkan päässä. Olipas muuten aika hyvin keksitty tapa viettää omaa aikaa, vaikka itse sanonkin! Kesä on mennyt hyvin vähillä liikunnoilla, joten petrattavaa on paljon. Tunti pyörän selässä ja seitsemäntoista kilsaa. Ei mikään tappotahti, mutta 28 asteen lämmössä ihan riittävä. Muutaman kerran pysähdyin nappaamaan kuvia ja läähättämään. Ei pöllömmät maisemat, vai mitä?Nämä naudat lähtivät kaikki karkuun kun pysähdyin ja kaivoin kännykkää esiin. Siksi tuollainen pyllistyskuva. Harmi, ne kun on vaan niin söpöjä isoine silmineen ja märkine turpineen. 


Loppuspurtin jälkeen kotipihalle mätkähti väsynyt, tulipunainen ja hikinen, mutta hyväntuulinen maaseutumatkailija.

19 kommenttia:

 1. Kyllä noissa maisemissa kelpaa polkea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Harmi vaan kun ei pääse aina kun haluaa...

   Poista
 2. ihan herkistyy, kun suomen suvi on niin kaunis! ihanan perinteisissä maisemissa oot fillaroinut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä sellaista Suomi-idylliä lehmineen kaikkineen, että piti ihan itsekin ihmetellä. :)

   Poista
 3. Kauniit maisemat... ja niin rauhallisen näköistä! Ihana kuva susta, eipä tuosta huomaa, että pyörälenkki on JO takana päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, rauhallista oli. Ei siis haitannut, että koko matkaa ei ollut pyörätietä. :)
   Ja kiitos, ei näy puna kuvassa, ei, mutta usko kun sanon, että paloautosta ei ois erottanut. :D

   Poista
 4. Todellakin parempaa, kun imurointi :) Ja ihanat maisemat.

  VastaaPoista
 5. Siis mä oon just tuollainen kans. Kun saan omaa aikaa (nyt kun isommat koulussa, se on se 2x viikossa, kun ovat vielä koulussa siihen aikaan kun juhiori nukkuu)... Mitä mä teen? Siivoan, puunaan, teen rästihommia... Sisko jo mulle sanoi, että hyvänen aika, ota aikaa itsellesi, kato joku hyvä leffa tai kuntoile... Niinpä.

  Mutta yks positiivinen juttu. Mä lupaan, että mun kunto kohisee ylöspäin ja loput raskauskilot karisee (kun vaan muistaa olla avaamatta jääkaappia liika usein), mä meinaan hoksasin yhen mahtavan jutun nyt kun koulut alkoi... Juniori viihtyy todella hyvin rattaissa, ja nyt sitten otettiinkin tapa käydä joka aamu 5-6km reipas kävelylenkki. Matkalla paljon ylämäkeä, joten tehokasta on! Ei tarvi miettiä isommille hoitajaa lenkin ajoiksi, nyt kun ovat koulussa/eskarissa... Ja kolmen päivän kokemuksella: kyllä se vaan friskaa kun heti aamusta liikkuu.

  Ja kohtahan se jumppakin taas alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja usein käy myös niin, että kun on hirmu suuret suunnitelmat sille omalle ajalle, niin se hetki kun koittaa, ei välttämättä osaakaan tehdä mitään. Siis ainakaan niitä juttuja joista on haaveillut... ehkä se lista on liian pitkä, ettei edes tiedä mistä aloittaisi! :D

   Hei mahtavaa! Tsemppiä sinne paljon! Kohta sä huomaamattasi juokset niiden rattaiden kanssa, kun et enää malta kävellä... ;)

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä! Mäkin pakkasin (vastustelevat) lapsukaiset eilen pyörän peräkärryyn ja lähdin polkemaan paria pakettia postiin. Ilma oli kuin turkkilaisessa saunassa, ja ajattelin oikeasti läkähtyväni hengiltä. mainittakoon vielä, että kun pääsin sinne postin pihaan niin huomasin niiden mun pakettien unohtuneen kotiin... tyypillistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkkilainen sauna oli kyllä hyvä luonnehdinta mun pyöräilysäälle.. Onneksi aukeilla paikoilla tuuli (vastaan!!) jonkin verran. Voi ei, mitä tuuria sulla! :D No, tulipahan käytyä lenkillä... että ehkä se reissu ei mennyt kuitenkaan ihan hukkaan? :D

   Poista
 7. Ah, luksusta!

  (Ja hyvä ettei tarvinnu koko hirttä vaihtaa, huhhuh!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa! Mutta nälkä kyllä kasvaa syödessä... pitäis päästä useammin! :)

   Poista
 8. On sulla mukavat maisemat ajella :) Eikä ollenkaan huono vaihtoehto siivoamiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit kun voitan lotossa (enemmän kuin neljä oikein), niin palkkaan siivoajan meille, joka myös katsoo lasten perään että äiti saa urheilla. ;)

   Poista
 9. Kauniit on maisemat ja varmasti pyörän selkä imurinvarren voittaa!
  Itsekin liian usein tyytyy siihen imuriin, vaikka oikeasti parempi fiilis tulisi jostain muusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ne pölyt, murut ja hiekat edes karanneet minnekään.. ;) Seuraavana päivänä oli sitten tartuttava imurin varteen. Mutta välillä näin päin ja hyvä niin!

   Poista
 10. En kestä, kuinka reipasta! :D Millonkohan mä olisin omalla ajallani yhtä tehokas ja fiksu...? Nimim. sohvalle ja jalat kohti kattoa :)

  -Päivi-

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...