tiistai 27. elokuuta 2013

WANTED: viisi sottapyttyä!

Johan pomppas. Onkohan jokku paparazzi ollut kytiksellä ikkunan takana kun olen Viljo kainalossa yrittänyt epätoivoissani riuhtoa talouspaprurullasta irti palaa. Rulla vaan pyörii ja pyörii telineessään ja sinkoutuu lopuksi lattialle puoliksi purkautuneena.... sitten joutuu jalalla avustamaan, että saa sen haluamansa palasen repäistyä ja pyyhkäistyä sottapytyn suun kamalan akrobaattisen ähellyksen päätteeksi. 
Niin, tämä arjen pelastaja-paparazzi tarjosi niin hauskaa yhteistyötä, johon en voinut olla tarttumatta. Saatiin testiin Serlan uusia Talousarkkeja parin viikon ajaksi. Aika yksinkertainen, mutta kätevä keksintö tuo pakkaus tällaiselle käsipuolelle. Viljo nimittäin viettää kainalossani sen verran paljon aikaa, että saattaisi kasvaa kylkeeni kiinni, mikäli välissä ei olisi vaatteita...

Serlan Talousarkkipaketissa on 2,5 perinteisen talouspaprurullan verran arkkeja, jotka saa nykäistyä tarpeen tullen annostelijan ansiosta - seuraava arkki jää puoliksi esiin. Kätevää!
Nämä paperit ovat niin tuoreita, että paketit suorastaan höyryävät vielä kaupan hyllyillä. Ja nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan tätä uutuutta. Saan valita testiryhmään VIISI lukijaa, joille toimitetaan 8 pakettia talousarkkeja ja testipäiväkirja ohjeineen. Testiaika on 1,5 viikkoa, jonka jälkeen testaajat vastaavat pieneen palautekyselyyn. Tuotepakeketin lisäksi testaajat saavat pehmolelun ja lopuksi kaikkien testiryhmään osallistuneiden kesken arvotaan kotisiivousta 250 €:n arvosta. Jos haluat osallistua testiryhmään, niin jätä viesti tähän postaukseen. Mikäli haluakkaita on enemmän kuin viisi, arvon osallistujat! Ilmoittautumisaikaa on kuun loppuun, eli lauantai-iltaan asti. :)

Mikäli testiryhmään osallistuminen ei onnaa täällä, niin Serlan Talousarkkikampanjassa ovat mukana myös kolme muuta sottapyttyä: blogit Mami Go GoÄitilandia ja Puutalobaby. Vink, vink! 

41 kommenttia:

 1. Haluan osallistua testaukseen. Sottapyttyjä löytyy täältäkin talosta isompaa ja pienempää :)

  t. MinnaS

  VastaaPoista
 2. Mielelläni testaisin näitä uutuuksia! Meillä kuluu paljon talouspaperia :-)

  VastaaPoista
 3. Täällä yksi käsi heti pystyssä, valmiina testaamaan! Meillä toinen kohta kylkeen kiinni kasvava (sulla näitä ihania sanontoja aina, väkisinkin saa aina hymyn huulille aiheesta kuin aiheesta :D ) ja tuo kuulostaa kätevälle.

  VastaaPoista
 4. Huomenta! Kuulostaapas yllättävän kätevältä touhulta :) Voisinkin ilmoittautua testiryhmään meidän sottapytyn kanssa.

  VastaaPoista
 5. Vitsit, tulis kyllä tarpeeseen! Kaksi poikaa ja toinen täälläkin vielä kainalokana, joten repeilevät talouspaperirullat on tuttuja! :D

  VastaaPoista
 6. Kuusi sottapyttyä ilmoittautuu ;)
  Niin tuttua tuo sun teksti!
  Välillä pyydänkin isommilta apua pitämään kiinni rullasta että saisin suht pienen palan repäistyä rullasta mutta usein silloinkin paperia jää roikkumaan ainakin metri :/

  VastaaPoista
 7. Minäkin voisin osallistua testaajaksi :) Meillä käytössä Serlan puoliarkit tällä hetkellä enkä enää edes yritä pitää rullaa telineessä ;/

  VastaaPoista
 8. Meiltä löytyisi mukava määrä testaajia: 6 lasta (1v-12v), 2 aikuista + koira! Toivotaan, että natsaa :-)

  Mamma

  VastaaPoista
 9. Meidän viiden hengen sottasakki ilmottautuu testiehdokkaiksi. Kirjoittelen tässä juuri aamupala syötynä ja iso läjä serlaa pöydän kulmalla. Yhdeksän kuukautisen pojun naama edelleen puurossa ja rulla todellakin kierinyt lattialle pöydän toiselle puolelle.

  VastaaPoista
 10. täällä myös innokas testaaja. Talouspaperia tosiaan kuluu kun pienetherrat esim. maitoa laseihinsa kaatelee vaikka ikääkin jo alkaa olemaan :)

  VastaaPoista
 11. Juu kiinnostaa kyllä eli testiehdokkaaksi ilmoittaudumme.

  VastaaPoista
 12. Meillä ei lapsia ole taloudessa, mutta vitsit, että noi kissat sotkee!! Ruokaa on pitkin lattioita ja välillä saa oksennuksia noukkia nurkista. Talouspaperirulla melkein roikkuu kaulassa... Mielelläni siis pääsisin testailemaan. :)

  VastaaPoista
 13. Taidanpa koittaa onneani, taas eilen taistelin rullan kanssa. Meillä on kolme lasta, joista pienin vajaa 9kk. Pieni sormiruokailee joten voit arvata sotkun määrän...
  Tiina

  VastaaPoista
 14. Meillä edelleen ;) pitkälti sama tilanne kuin teillä, Viljon tilalla vain Onni, jotenka mukana ollaan...paperia kuluu, ja tosiaan kun ei vessaankaan pääse kuin harvoin enää yksin, niin on pitänyt ottaa wc-rullakin pois telineestään kun on tarpeeksi usein löytynyt se sieltä lattialta rullattuna ;)

  Tuija

  VastaaPoista
 15. Minäkin voisin testailla! :P

  VastaaPoista
 16. Meiltä löytyy sottapyttyjä!! ;-) Olen siis mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 17. Täältäkin löytyisi testaajaperhe! Nää on kyllä todella loistava keksintö!

  VastaaPoista
 18. oi että, sopis meille erittäin hyvin.. täällä asustaa neljä pientä sottapyttyä kera äitin ja isän, jotka taitaa myös joskus sotkea ;)

  VastaaPoista
 19. Ihana keksintö.. Mukana! Neljän äippä.

  VastaaPoista
 20. Miekin voisin osallistua:) Vaikuttaa kyllä kätevältä!

  VastaaPoista
 21. Sottapytyt valmiina täällä! :)

  VastaaPoista
 22. Meilläkin on aloitteleva ruokailija, joten talouspaperia kuluu ja kuluu ja kuluu... :) Ilmoittaudun halukkaaksi testairyhmään!

  VastaaPoista
 23. Meilläkin voisi olka innokkuutta kokeilla. Nelihenkinen perhe kyseessä.
  :) sarvis

  VastaaPoista
 24. Yksi miespuolinenkin ilmoittautuu mukaan. :)

  VastaaPoista
 25. Kyllä kelpaisi kokeiluun. Kolmen oman pojan kanssa ja 5 hoitolapsen kanssa talouspaperia kuluu rullatolkulla, ja monesti se saisi olla juuri noin, otettavissa paketista eikä repäistävissä rullasta.

  VastaaPoista
 26. Voih, tuo jalalla avustaminen ja akrobaattinen ähellys kuulosti niin tutulta! Täällä sottapytty + perhe siis ilmottautuu halukkaaksi testiryhmään:)

  VastaaPoista
 27. Tuntuu todella kätevältä. Kiva olisi päästä myös testaamaan tosi toimessa ;) Se paperi kun ei ikinä,ainakaan meillä,ole käden ulottuvilla ja helposti saatavilla 1v kun sottaa vähän joka käänteessä. Meistä muista puhumattakaan!
  Haluaisin siis testaajaksi jos tuuri kävisi.
  Molluska

  VastaaPoista
 28. Oi, haluaisin mukaan testailemaan :)

  -Päikkis-

  VastaaPoista
 29. Siis mullakin kun löytyy yksi liki jo kylkeen kasvanut kaveri täältä kotoa, mä tarttisin just tuota!
  Mukana arvonnassa, toivottavasti onnaa!
  Ps. Ja kuulosti niin tutulta!!!

  VastaaPoista
 30. Tuo on NIIIN totta! Mä olen joskus suutuspäissäni pyyhkinyt pojan naamaa sillä 10 paperin letkalla, kun se yks papru ei vaan irronnut! Tuossa katkaisuviivassa vois olla kehittelyn paikka (vink vink paperitehtaat!), että sen sain käsipuolinenkin repäistyä :D

  Olisin innokas pääsemään testiryhmään mukaan!

  VastaaPoista
 31. Vaikka tästä taloudesta ei lapsia löydykään, niin yllättävän paljon saa sotkua aikaan kaksi aikuista ja kolme koiraa. Aina on paperi lopussa ja kädet täynnä, yritäppä siinä siivota koiranoksua lattialta. Mukana siis ollaan :) tanjamorte@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Tahtoo testiryhmään! Nimimerkillä nyt jo talouspaperin tarvetta (testattu mm. soijapullo keittiön valkoisilla laatoilla...) ja esikoinen vasta potkii odotellen syyskuun loppua:)

  K

  VastaaPoista
 33. Voi kun olis kiva päästä näitä testaamaan. Tympii niin se talouspaperin pyöriminen. Ja se, kun lapset käyvät itse ottamassa talouspaperia ja sitten se laahaa puolivälissä kaapinovea. Lisänä vauva rakastaa roikkuvaa paperia ja on heti kiinni sinä. Eli joskus meiltä löytyy koko rulla auki vedettynä. Ja kaikki tapahtuu silmän räpäyksessä! :)

  VastaaPoista
 34. Taatusti osallistun näin hauskaan arvontaan. Etenkin siivouspalkinto houkuttelee. Meillä on seitsemän tenavaa, joista pienin kainaloinen kananen vasta kuukauden vanha. Tiedän kyllä tunteen, kun yksikätisenä yrittää tehdä hommia, saati tilanteet, joissa vapaat kädet ovat loppu :)

  sini

  VastaaPoista
 35. Onpas hauska kampanja. Voisin lähteä testaamaan myös! Oon synnynnäinen sottapytty. :D

  VastaaPoista
 36. Tämäkin mamma osallistuisi mielellään, kaksi pienempää sottapyttyä asuu meilläkin.. Mielenkiintoinen uutuus, mutta joku sievä koppa täytyis keksiä paketin ympärille!

  VastaaPoista
 37. Meillä asuu yksi 1,5 vuotias sottapytty ja kaksi aikuista sottapyttyä. Liinoille olisi todella tarvetta, etenkin kun pienimmällä sottiksella on menossa "kaadan kaiken juoman pöydälle" -vaihe. Toivottavasti arpaonni suosii meitä! :)

  VastaaPoista
 38. Innolla osallistun! Olen pph, jolla 4 pientä hoitolasta ja kaksi omaa alakoululaista... Perin suurkuluttajia siis olemme ja tämä uutuus kuullosti omaan korvaani varsin hyvältä!

  -Tanja-

  VastaaPoista
 39. Mä siis niin tarvin näitä!! Meillä on 6 sottapyttyä: 5 lasta ja mies, niin tietysti mä, joka siivoan 24/7 ;) Lapset touhuaa kokoa ajan jotain, ja paperia etitään aika monta kertaa päivän aikaan. Olen tullut siihen tulokseen, että vessapaperi on meidän perheessä edullisempaa kun talouspaperi, jota menee meillä menee paljon.
  Just tuo sun kertoma juttu on niin tuttu, toinen käsi liassa, ja yhdellä pitäis saada papru poikki. SE EI VAAN ONNISTU!

  Nyt heitän kaikki onnetpölyt täältä teillepäin, että onni suosisi meitä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...