perjantai 27. syyskuuta 2013

KEEP CALM AND WIPE ON

Serlan talousarkkitestaus on nyt tullut päätökseensä ja täytyy kyllä sanoa, että näin käytännöllistä tuotetta on helppo suositella. Sain yhteenvedon testiryhmäläisten kokemuksista ja hyvin yhteneväisiä olivat mielipiteet sekä minun, että testaajien kesken.

Verrattuna perinteiseen talouspaperirullaan, vei talousarkki pisteitä kotiin ropisten! Talousarkkipakkaus on helppo kuljettaa mukana paikkaan kuin paikkaan, paperit pysyvät puhtaina ja kuivina paketissa, annostelumekanismi on kätevä yksikätiselle aikuiselle ja helppokäyttöinen myös lapsille (ja miehille ;) ), paperi on kestävä ja riittoisa, eikä se nukkaa esimerkiksi peilejä pyyhittäessä. 

Miinuksina mainittiin paperin kovuus verrattuna talouspaperiin, sekä pakkauksen rujo ulkoasu. Moni toivoi kauniimpaa pakkausta, koska paketti on usein esillä pöydällä, tai vaihtoehtoisesti katseen kestävää rasiaa, joihin paketin voisi piilottaa. Itse ratkaisin tämän esteettisyysasian nakkaamalla paperipaketit tuollaisiin "työkalupakkeihin" keittiössä ja ruokasalissa.
Ruokasalissa papari löytyy sivupöydältä, josta se on helppo nostaa ruokapöydälle tarpeen tullen, eli joka aterialle.
Keittiössä paperi on myös ihan ehdoton ja paketin muovikääreen ansiosta paperit säästyvät vesiroiskeilta. Jokainen tietää millaista on yrittää ottaa märillä tai leipomisesta tahmaisilla käsillä paperia rullasta - arkkien myötä nämäkin ongelmat ovat historiaa.

Arkkipakkaus on huippukätevä myös kodin ulkopuolella, kuten autossa. Ja meillä rattaiden alakorissa. Edelleen, miettikää millaista olisi kuljettaa rattaissa talouspaperirullaa... Kaupungilla Viljon kanssa kulkiessa paperia tarttee milloin mihinkin. Erityisesti tien päällä käytän paljon mieluummin Viljon sotkujen pyyhintään paperia jonka voi heittää roskiin, kuin pestävää liinaa joka sotkee pyyhinnän jälkeen koko hoitolaukun.
Paketti on kulkenut mukana myös pihalla, grillatessa... Yhtä hyvin se lähtisi mukaan vaikka retkelle, sienimetsään, veneeseen jne...

 
Ja paperiahan kuluu, joten riittoisuus on valttia... ;)
Tuote tulee ehdottomasti jäämään meidän ja vastausten perusteella myös testiryhmäläisten talouksiin. Iso kiitos mahtavalle testiryhmälle vaivannäöstänne, oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne! :) Testiryhmäläisten palkinnot lähetetään ensi viikolla ja lahjakortti arvotaan kun testausaika on loppunut kaikissa yhteistyöblogeissa (Mami Go Go, Äitilandia ja Puutalobaby).

Onnea arvontaan ja iloa viikonloppuun!

7 kommenttia:

 1. Kerro ihmeessä mistä oot hommanut tuon aivan ihanan korin talouspaperi"telineeksi"? Kuolaan sitä täällä ruudun toisella puolella vallan kateellisena, miks mää en koskaan löydä tollasia ilman kissoja ja joiria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat paprutelineinä toimivat "pakit" taitaa olla ikuisuuden vanhoja kirpparilöytöjä... Ne on seilanneet meillä milloin missäkin. Toi valkoinen oli itse asiassa viimeksi kylppärissä ja siinä oli joitain Viljon rasvoja sun muuta. Varmaan vastaavia löytyy jostain sisustuskaupoista tai isojen kauppojen sisustusosastoilta..? Tai sit odotellaan, mitä Serla keksii paketin kaunistukseksi. ;)

   Poista
 2. "Jokainen tietää millaista on yrittää ottaa märillä tai leipomisesta tahmaisilla käsillä paperia rullasta - arkkien myötä nämäkin ongelmat ovat historiaa."

  Öh, itse asiassa en tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Good for you. ;) Olet varmaan tosi siisti leipuri. ^_^ Itsellä kun sattuu yleensä olemaan molemmat kädet taikinassa/rasvassa, joten yhdellä kädellä paperin nappaaminen on tosi jees.

   Poista
  2. Minäkin juutuin tuohon leipomiseen... En ole siisti leipoja ja yleensä olen ympäriinsä jauhoissa, kuten myös keittiö :) Tahmat ja muut saan käsistä pois ihan vedellä huuhtasemalla. Mihin leipoessasi käytät paperia?

   Poista
  3. No ok, leipoessa/ruokaa laittaessa/keittiössä sotkiessa. Ehkä mä oon sitten normaalia sottaisempi, mutta mulla tuntuu olevan kädet tuon tuosta jossain mömmössä (rasvassa tms.) jonka sitten pyyhkäisen kiireessä paperiin. Ja esimerkiksi viimeksi Viljon synttäritarjottavia tehdessäni kädet kastuu vähän väliä: pestessä, että astioita huuhdellessa ja pintoja pyyhkiessä, että jos ja kun kuivaan kädet pesun jälkeen joka kerta keittiöpyyhkeeseen, on pyyhe aika nopeasti märkä -> tartun paperiin. :)

   Poista
  4. Osittain kyselin myös siksi, että en ole talouspaperia keittiöön hommanut, niin en oikein osaa ajatella sen mahdollisia käyttökohteitakaan kohdallani. Kiitos vastauksestasi, harvemmin tulee kyläillessä tarkkailtua talouden paperinkäyttöä, saatika kyseltyä siitä oudoltakin vaikuttavia kysymyksiä (mieluummin teen sen näin anonyymisti) :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...