perjantai 6. syyskuuta 2013

Murun murupiirakka

Onni halusi leipoa. No, mikäs siinä. Äitiä laiskotti, mutta poika oli valinnut reseptin, haki itse omput pihalta ja hoiti lähestulkoon kaiken itse äidin pienoisella avustuksella. Meillä syötiin tänään iltapalalla siis omena-murupiirakkaa. Paitsi Viljo, joka sai tyytyä omppuviipaleisiin sellaisenaan.


Uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia


Ja arvatkaa mistä tietää, että on virallisesti syksy? Siitä kun mun kupista löytyy teetä. Ihan parasta tuo Clipperin vihreä tee, jossa on echinacea purpurea-juurta ja sitrusta, nam.

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Oi, ihana Onni <3

  Pitääpä testata tuota teetä. Samaa merkkiä on ollut monia mutta ei vielä tuota makua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäis useammin antaa tehdä. Siinähän sitä oppis. Ja kokeile ihmeessä tuota makua, se on tosi hyvää. Clipperit on kyllä hyviä, sekä teet että kaakaot. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ainakin innokas, toivottavasti innostus keittiöhommiin säilyy iän kartuessa. :)

   Poista
 3. Ihana Onni♥
  Ja niin tunnelmallisia ja lämpimiä kuvia-♥

  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati! ♥ Mukavaa istua iltapalalla kynttilänvalossa, kiva jos tunnelma välittyi. :)

   Poista
 4. Nää sun kuvat, niin tunnelmallisia jälleen! Kyllä vaan niin tekisi mieli istua itsekkin tuon pöydän ääressä ja Onnista tulee vielä hyvä kokki. Pitäisi itsekkin antaa lasten enemmän osallistua ruoan laittoon. Onneksi mies usein antaa. Mä olen niin hermoheikko sen sotkun suhteen :/ Siinä taas yksi itsessä petrattava kohde ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Bianca :) Ihan totta, liian usein sitä just sotkun välttämiseksi tekee itse, vaikka toinen niin innokkaasti osallistuisi. Ja miten kivaa on kuitenkin ollut aina kun on saanut tulla auttamaan. Eihän ne muuten opi! Pitäisi vaan muistaa useammin... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...