maanantai 2. syyskuuta 2013

Serla testiryhmä

Mieletön määrä innokkaita ehdokkaita ilmoittautui Serla-testiryhmäläisiksi. Iso kiitos teille jokaiselle hauskoista kommenteistanne. Annoin random.orgin tehdä päätöksen puolestani ja tässä viisi testiryhmään valittua kommentteineen:

1. Amalia: "Meidän viiden hengen sottasakki ilmottautuu testiehdokkaiksi. Kirjoittelen tässä juuri aamupala syötynä ja iso läjä serlaa pöydän kulmalla. Yhdeksän kuukautisen pojun naama edelleen puurossa ja rulla todellakin kierinyt lattialle pöydän toiselle puolelle."

2. Kanelia ja kardemummaa: "Voih, tuo jalalla avustaminen ja akrobaattinen ähellys kuulosti niin tutulta! Täällä sottapytty + perhe siis ilmottautuu halukkaaksi testiryhmään:)"

3. NoobaX: "Sottapytyt valmiina täällä! :)"

4. Pirre: "Minäkin voisin osallistua testaajaksi :) Meillä käytössä Serlan puoliarkit tällä hetkellä enkä enää edes yritä pitää rullaa telineessä ;/"

5. Mia Willa Oliviasta: "Mä siis niin tarvin näitä!! Meillä on 6 sottapyttyä: 5 lasta ja mies, niin tietysti mä, joka siivoan 24/7 ;) Lapset touhuaa kokoa ajan jotain, ja paperia etitään aika monta kertaa päivän aikaan. Olen tullut siihen tulokseen, että vessapaperi on meidän perheessä edullisempaa kun talouspaperi, jota menee meillä menee paljon.
Just tuo sun kertoma juttu on niin tuttu, toinen käsi liassa, ja yhdellä pitäis saada papru poikki. SE EI VAAN ONNISTU!

Nyt heitän kaikki onnetpölyt täältä teillepäin, että onni suosisi meitä :)"


Olen laittanut teille sähköpostia Pirreä lukuunottamatta, jonka sähköpostiosoite minulta puuttuu. Otatko Pirre siis yhteyttä osoitteeseen: onnistain@gmail.com Kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...