sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sunnuntai saaristossa

Aurinko on hellinyt ihanasti, ei uskoisi että on syyskuu. Tänään päätettiinkin unohtaa kaikki kotihommat ja suunnattiin saaristoon nauttimaan leppoisasta sunnuntaista ja kauniista maisemista. Aurinkoa, välipalaa rannassa, raittiin meri-ilman myrkytys, hiekkaa kengissä, kameran muistikortilla lähes 400 kuvaa, simpukan kuorien keräämistä, päivällinen kotimatkalla Mäkkäristä, sauna, sohva ja viltti... Hyvä viikon lopetus. Oikein hyvä.

Uutta viikkoa kohti, 
toivottavasti se on yhtä aurinkoinen!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 olisi kiva kuulla ja nähdä teidän poikien, etenkin pienemmän ;), vaatekaapin sisältöä..mitkä on suosikkeja, välikauteen jne.??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hmmm... mä en ole juurikaan postannut lastenvaatteista aikaisemmin. Varmaan osittain siksi, että meillä mennään niin fiiliksen mukaan lastenvaatteiden suhteen, eikä suinkaan ratsasteta missään muodin aallonharjalla. :P Kierrätetään paljon: ostellaan sekaisin kaupoista, huutiksesta sekä live- ja fb-kirppiksiltä. Mitään punaista lankaa ei oikeastaan ole. Paitsi tykkään kyllä kovasti esim. Metsolan vaatteista ja muutenkin väreistä lasten päällä, en niinkään printeistä jne. Sen suhteen olen ehkä vähän kranttu. Ja tietyissä jutuissa olen tarkka: ulkovaatteiden pitää olla sään- ja vedenkestäviä, laadukkaita.

   Mut ehkä sitä voisi jonkinlaisen postauksen aiheesta väsätä joku kerta. Kiitos vinkistä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...