maanantai 21. lokakuuta 2013

Paluu ruotuun

..ja arkeen syysloman jälkeen. Oli mukava loma, jonka aktiviteetit valittiin lähes yksinomaan eskarilaista ajatellen. Elokuussa opiskelu-uransa aloittanut poika on selvästi ollut loman tarpeessa, ainakin omasta mielestään. Heti ekalla eskariviikollahan se jo kysyi: "milloin mulla on loma?". Tänään eskariin autoillessa huokaisi: "No, onneksi kohta on talviloma..". En raaskinut kertoa, että ei nyt ihan vielä, vaan yli neljän kuukauden päästä.

Viikon ohjelmistossa oli uimahallia, HopLopia, kyläilyä kummisedän ja miehen äidin luona, Lintsin valokarnevaalia ja pienoismallitapahtumaa. 
Tämän viikon tavoitteena onkin koettaa pitää näpit erossa Onnin voittamasta jättimäisestä Dumle-boksista (aivan käsittämätön flaksi tuolla pojalla, viimeksi samaa peliä pelatessaan tuli kotiin Daim-boksi kainalossaan), sekä koettaa palauttaa aivot työmoodille... mistähän kansiosta ne työtiedostot löytyivätkään...? Toisaalta oikein mukavaa, mutta ajan puutteesta johtuen myös hieman stressaavaa. Onneksi jotain mukavaakin sentäs tiedossa, kuten eräs ihana, ihana arvonta tässä ihan lähipäivinä! ;)

13 kommenttia:

 1. Voi pientä eskarilaista♥ ja monta vuotta vielä edessä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en taida juuri nyt lannistaa kertomalla totuutta. :D Vaikka toisaalta, kovin malttamattomanahan tuo koulun aloitusta odottaa. ;) Onneksi jouluun ja muutamaan vapaaseen on enää pari kuukautta. :)

   Poista
 2. Ihanan kuuloisen loman ootte viettänyt! Ja voi Onnia, toivottavasti onnenpojan onni jatkuu läpi elämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva loma oli ja melkein joka päivälle oli jotain kivaa pikku touhua, ettei käynyt aika tylsäksi... Tosin ihan kaikkeen ei mun tarttenut osallistua. ;)

   Tuo pelijuttu kyllä huvitti. Kuinka todennäköistä on, että noista voittaa ikinä mitään?! Tyyppi on pelannut elämässään sitä kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla voittanut pääpalkinnon. Tosi realistinen kuva - nyt luulee, että siitä voittaa aina. Seuraavalla kerralla voi olla pienoinen pettymys. :D

   Poista
  2. Mä kuulun niihin jo ei ootka ikinä voittanu noista mitään :/
   Älä nyt, ehkä Onni vetäsee ens kerrallakin sieltä teille taas "pikkasen" herkkuja :P

   Poista
  3. Mä en oikein tiedä, että oliko tuo voitto hyvä vai huono juttu... mumsmumsmums... :O

   Poista
  4. Ehdottomasti hyvä, äidin kannalta ;) Raskas työ (=kotiäitiys) vaatii energiaa. Mikä oliskaan parempaa siihen kuin suklaa, karkki, herkut?
   Luin mun viestin uudestaan. "jo ei ootka" = jotka ei oo :D

   Poista
  5. Eijei. Mun korvien väli yrittää tätä mulle aika ajoin väittää, mutta kroppa sanoo toista... Nimittäin mitä enemmän mun suusta menee sokeria, sitä enemmän mua väsyttää.. :/

   Poista
  6. No se on ihan totta. Sokeri on stressin, väsymyksen ja pöpöjen ruokaa! Lihottaakin vielä :/
   Mutta mutta, niin koukuttavaa ja niin hyvää :P
   Oikeasti jos meille tollanen voitettais (silloin kun ei oo id:tä), katoais se äidin suuhun pienessä hetkessä. Ainoa keino pysyä edes vähän kurissa on pitää koti täysin herkuttomana ;)

   Poista
 3. Paluu ruotuun täälläkin. Josko koko syksyn koulun alusta vedin tiukkaa linjaa herkkujen kanssa, niin syyslomalla repsahdin, luvalla, oikein kunnolla. Ja nyt sitten vaikeuksia makeanhimon kanssa. Mutta kiva loma oli ja kivalta kuulostaa teidänkin loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos oot koko syksyn jaksanut, niin kyllä nyt lomalla saakin vähän repsahtaa, viimeistään! :) Ruotuun palaaminen ois helpompaa jos kotoa ei löytyisi kiusauksia....

   Poista
 4. Mielettömän hienolta näyttää tuo valokarnevaali. Hyvin keksitty tapahtuma syksyn pimeyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mekin tykättiin. Ja Onni oikein huokaili innoissaan, kun oli "niin siistiä, ettei voi lopettaa tärisemistä". :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...