sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syysloma

Mehän lomaillaan Viljon kanssa päivät pääksytysten, mutta nämä meidän isommat pojat aloittivat molemmat syysloman. Oikein leppoisa ensimmäinen yhteinen lomapäivä piti sisällään päikkäreitä, pleikkarin pelaamista, tortilloja, ulkoilua hienossa auringonpaisteessa, sienestystä (saalistakin tuli) ja illan tullen saunan lämmössä rentoutumista. 
Poikien painuessa pahnoilleen me poksautettiin auki pullo Proseccoa ja odotellaan illan Silta-jaksoa. Kyllä, koukussa ollaan. Sarjan ainoa huono puoli on se, että uutta jaksoa saa odottaa aina viikon. Ensimmäinen tuotantokausi ahmittiin muutamassa päivässä kun ei vaan maltettu lopettaa... Suosittelen!
Tunnelmallista sunnuntai-iltaa ja 
rentouttavaa lomaa kaikille lomalaisille!

8 kommenttia:

 1. Kiitos samoin, rentouttavaa iltaa ja kiva kun lapset nukkuvat. T Hanna läskileiriltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, päivän paras hetki! ;) Kivaa maanantai-iltaa sinne!

   Poista
 2. Mulla jäi Sillan ekan tuotantokauden alku näkemättä ja päätettiin jättää miehen kanssa sarja Netflixin varaan. Siellä se yhä odottaa, mutta tiedän, että se on myn juttu. Sen verran ehdin nähdä.
  Mukavaa syyslomaa. Meillä on vielä muutama arki edessä ja sitten minisyysloma kesäkodissa. Talvikuntoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silta on kyllä mun juttu myös. Ekan tuotantokauden alkua maltettiin katsoa ilta/jakso -tyyppisesti, mutta loppua kohden ei enää malttanut... oli pakko aina katsoa "vielä yksi jakso". Viimeiset kuusi jaksoa katsottiin kahden vuorokauden aikana. Kaksi jaksoa illalla poikien mentyä nukkumaan ja päivällä Viljon päikkäreiden (ja Onnin eskarin) ainana yksi. :D

   Mukavaa minilomaa teille! :)

   Poista
 3. Rentouttavaa lomaa koko perheelle!
  Kovasti olet hehkuttanut Siltaa, ja pahasti pelkään, että jään jostain paitsi... En tiedä koko sarjasta muuta, kuin mitä hesarin ohjelmasivuilla lukee :) . Mä olen lopettanut telkan katsomisen melkein kokonaan. Se vaan on jääny kaikessa hössötyksessät, mutta ei kai yhtään hullumpi juttu. Kohta kun Maija kasvaa, niin piirretyt alkaa varmaan pyöriä todenteolla, joten telkkari ei kerkeä pölyttymään! Kyllä me pari kertaa kuussa katsotaan miehen kanssa joku leffa yhdessä, ja kyllä se rentouttaa oikeasti.

  Viikon kuluttua alkaa Solsidanin 4.kausi. Uppooko se siellä? Täällä kyllä uppoaa, ja on varmaan pakko avata telkka taas sunnuntaisin!

  Me suunnitellaan 3 viikon evakkoa kotoolta. Meille tuleekin kunnon remppa ja koko koti paketoidaan lämpökonttiin tuohon pihalle. Mökille mennään miehen syyslomaviikon ajkasi, ja siellä kyllä tulee avattua telkkaria varmasti, jos sade vain ropisee katossa. Mutta tunnelmaa siellä onneksi on. Loput kaksi viikkoa pitää olla jossain päin pks, kun miehen pitää päästä töihin, mun luennoille ja Maijan silloin päiväkotiin ja harrastuksiin. Varmaan mennään mun vanhemmille sitten. Mutta ihanaa saada koti kuntoon jouluksi!

  Menipä nyt raportoinniksi...Oikeasti mä olen tässä koneella tekemässä opiskelujuttuja, mutta väliin pitää vähän breikata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Silta on hyvin koukuttava ruotsalais-tanskalainen rikossarja. Mun (ja miehen) jännärihermoon kyllä osuu. Tääkin on itse asiassa ihme ja sattumaa, että alettiin katsomaan, kun sitä kehuttiin niin monesta suunnasta. Ja hyvä niin. Mäkään en ole vuosikausiin seurannut mitään sarjaa tällä tavalla. Viimeksi ennen Onnin syntymää... ;) Ainoastaan leffoja ja jotain satunnaisia ohjelmia on tullut katsottua.

   Solsidan on mulle ihan vieras.. en oo kuullutkaan. :P

   Mukavaa evakkoretkeä sinne ja tsemppiä remonttiin, sekä opiskeluihin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...