torstai 7. marraskuuta 2013

Shop 'til you drop - ja säästä!

Kivoja uutisia kaikille nettishoppailijoille! Oletteko kuulleet Ostohyvityksestä? Itse olen aika usein törmännyt Ostohyvityksen mainoksiin blogeissa, mutta en koskaan sen kummemmin perehtynyt miten homma toimii. Tämän (kotimaisen) palvelun kautta voi saada nettiostoksista rahaa takaisin, näin yhteen lauseeseen tiivistettynä. Eli vähän kuin kauppojen bonusohjelmat. Eikä mitään lippulappusia tai kuponkeja, vaan palautus maksetaan suoraan pankkitilille. Aika kätsää, sanoisin. 

Mainitsemisen arvoista tässä on mielestäni se, että rahaa voi saada takaisin yli 450 verkkokaupan (kotimaisten ja ulkomaisten) ostoksista. Ei siis todellakaan käsitä ainoastaan muutamaa muotimekkaa (kuten itse joskus jostain syystä luulin), vaan listalta löytyy mm. Akateeminen kirjakauppa, Reiman verkkokauppa, Stadium, Erätukku, Fitnesstukku, Prisma, Apple store, ebookers, Sokos, Finnish Design Shop… ihan vain muutamia mainitakseni, mutta myös muodin, matkailun ja kosmetiikan verkkokauppoja. Jos ostat Ostohyvitys-palvelun kautta esimerkiksi Nelly.com -verkkokaupasta 100 eurolla, saat takaisin 11,5 euroa. Ei paha. Aion ehdottomasti liittyä itse, koska netissä tulee joka tapauksessa tehtyä ostoksia aika paljon.

Ostohyvitys tarjosi yhteistyötä ja perusti blogilleni oman kampanjasivun, joka löytyy täältä. Jokainen blogini kampanjasivulta liittynyt käyttäjä saa ilmaisen Fazerin suklaalevyn, mikäli kokeilee palvelua bonusten keräämiseen vuoden loppuun mennessä. Suklaalelvyn saa siis käyttämällä palvelua, ei pelkästä liittymisestä. Kannattaa ehdottomasti käydä liittymässä ja ainakin tutustumassa, vaikkei mitään olisi juuri nyt ostamassakaan. Liittyminen on ilmaista ja samalla näet mitkä kaikki verkkokaupat kuuluvat diiliin.


Itse hyödyn tästä niin, että kun riittävän moni liittyy palveluun minun kampanjasivuni kautta, saan lahjakortin. Eli palveluun liittyminen, tutustuminen ja tuon kampanjasivun klikkaaminen eri tuo minulle mitään tuloja, mikäli se mietityttää.
Rahan tuloa ei voi estää, joten ei muuta kuin shoppailemaan ja bonuksia kerryttämään. Sekä mukavaa torstai-iltaa! Me täällä vähän arvotaan, että lähdetäänkö huomenna viikonloppureissuun vai ei. Puolet porukasta flunssan kourissa jälleen kerran… 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...