keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Sushia, suklaata ja dementiaa

Fiilistelen vielä eilistä ja totean, että kampaajakäynti, ruusukimppu, sushiateria, loota suklaata ja postilaatikkoon kolahtanut marraskuun LivBox teki ikääntymisestä himpun siedettävämpää.


Ja täytyy todeta edelliseen liittyen, että jaettu ryppy on siedettävämpi ryppy! Ehkä ulkonäköseikkojakin enemmän pitäisi olla huolissaan muista iän tuomista muutoksista, kuten muistin reistaamisesta? Eilen kampaajalla maksaessani unohdin totaalisesti pankkikortin PIN-koodin. Kuinka voi?! Tunnuksen jo kerran väärin naputeltuani maksu onneksi onnistui vanhanaikaisesti allekirjoituksella. Myöhemmin illalla puhelimessa luulin olevani maanantaissa tiistain sijaan..

Harmaa ja lämmin keli jatkuu, mutta ei haittaa. Marraskuun lapsi tykkää. Tunnelmallista keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Onnea vielä <3 Ja kuulostaa kivalta päivältä ryppyineen ja muistiongelmineen ;D
  Muistamattomuus taitaa kummuta väsymyksestä..eikä ihme! Jossain luki että kyllä se laps oppii nukkumaan hyvin viimeistään 4vee! Siis tässäkö pitäs vielä vuosia kärvistellä :S ja olla vuoden kuluttua vielä työkykyinen! Huoah..tää on vähä näitä päiviä jonka vois skipata..jokikinen rokote nostattaa kuumeen jossain vaiheessa :S ja nuo hampaat! Tulis jo suuhun kaikki samalla kitinällä ;) Marraskuu..no, ei lempikuukausiani kesänlapsena, mutta lähestyvä joulu sentään lämmittää mieltä..<3 Ja isänpäiväkin pian ja kaikkee!! Voimia!! Mulla ei noi rypyt, vaan näpyt, vaivaa..ikuinen teini ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Jep, väsymystähän se varmaan. Ei ollut muuten eka kerta kun unohtelen juttuja tai teen jotain tosi outoa. Mä muuten jouduin ihan syntymävuoteni perusteella laskemaan, että paljonko täytän, sillä en muistanut, että onko se 35 vai 36… :D Syntymävuosi sentään vielä muistissa, ei tartte ajokortista tarkistaa. ;)

   Ja muuten. En oo maininnyt, mutta näpyt on vaivana täälläkin ryppyjen lisäksi! :O Siis lähinnä leuassa, jotain rasittavia hormoninäppyjä, joihin ei tunnu tehoavan mikään. :/

   Ja jep, samaa mieltä, vois kyllä hampaat tulla kaikki samoilla itkuilla. Ja rokotukset sun muut. Meillä kitistään tällä hetkellä taas flunssaa vol. 40000000 ja Viljo on ihan räkäinen. Viime yö oli sanalla sanoen kamala.

   Voimia sinnekin, näppyjen kanssa eloon ja nukkumisiin <3

   Poista
 2. Onnea!
  Minä olen kaupan kassalla totaalisesti unohtanut PIN-koodin ja olin aivan nolo, kun en ollut ainoa asiakas siinä kassalla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on ihan kamala tunne, kun tulee ihan totaalinen black out… Mulla on oikeastaan kahden pankin kortit ja se toinen kortti, jonka pinin olisin muistanut, oli kotona. Tyypillistä!

   Poista
 3. Onnea! ja nam mitä herkkuja! Melläkin odottaa perjantai iltaa tarvikkeet kotitekoiseen sushiin. Mulla on tehnyt sushia mieli kesästä asti, ja nyt "jo" päästään asian äärelle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uuuuh, mikään ei voita itsetehtyä sushia… lisäksi sitä tulee yleensä aina niin reilusti, että varmasti saa vatsansa täyteen. :P Slurps. Bon appetit vaan sinne teille huomenna! ^_^

   Poista
 4. Minä täällä odottelen vielä sitä kummituspostausta ;) Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot ihana, kun muistuttelet tästä! :D Ja sinnikäs. Mut hyvä niin. Itse asiassa mulla oli ensin tarkoitus tehdä aiheesta sellainen spoooooooky-postaus Halloweenina, mutta se jäi… :/ Idea on kyllä muhinut päässä pitkään (kiitos sinun ;) ), eli periaatteessa vaan toteutusta vailla. Muutama kuva pitäisi ottaa sitä varten ja se tarttee tietynlaiset olosuhteet. Mutta tulee - promise! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...