sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1.

On ihan pakko hehkuttaa, että nyt on kyllä kertakaikkiaan fantastinen päivä ja ilta (eilen) takana. Pikkujouluiltiin viiden naisen voimin Helsingin humussa. Päivä alkoi jo hyvissä ajoin leppoisalla teebuffetilla Chai Wanissa. Muutama nopea täsmäostos ytimessä ja hotelliin tälläytymään. Erinomainen illallinen japanilaisessa ravintola Umeshussa. Tästä teki erityisen mielenkiintoisen se, että yksi seurueemme jäsenistä on oikea Japanitietäjä asuttuaan pari vuotta tuossa kiehtovassa maassa, josta jaksaisin kuunnella juttuja vaikka useammankin illan... Loppuiltaa vietettiin yökerhossa ja hotellin lakanoissa nukuttaa vaan aina niin hyvin. Eikä ollenkaan ollut ikävä niihin elämää pidempiin taksijonoihin..

Kuvamatskua illasta ei juurikaan ole, ellei muutamaa hämärää kännykkäräpsyä oteta lukuun. Laitankin tähän pari kuvasta meidän taannoiselta Tukholman reissulta, jossa oli jo pari viikkoa sitten aika jouluista. 
Myrskyävää ensimmäistä adventtia! Tämän postauksen tekeminen on kestänyt piiiiitkään, sillä meillä on vähän väliä sähköt poikki. Suihkussakin pääsin käymään kynttilänvalossa...

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan natisi ja paukkui tämäkin vanha talo eilen illalla ja viime yönä... Hyvä ettei katto lähtenyt lentoon. :D

   Poista
 2. Ihanaa, kun oot saanut oikein mahtavan irtioton, kera hyvien ystävien! Ne piristää kummasti :))
  Hienot kuvat, itse vielä kaipaan sitä valkoista maata... tunnelmaa tuomaan :)
  Mukavaa joulukuun 2.päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkään sanat ei riitä kertomaan miten älyttömän kivaa meillä oli! Tämän voimalla jaksaa kyllä taas sätkiä arjessa. Vaikka ei tässä joulukuussa muutenkaan mitään vikaa ole. :)

   Meillä satoi muuten hetki sitten lunta!!! :O Täytyypä käydä katsomassa, että vieläkö jatkuu...
   Kivaa joulukuun alkua sinnekin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...