maanantai 2. joulukuuta 2013

Airamin pallerot

Löysin aika söpöt, simppelit pallovalot Mikrokulmasta. Palleroiset ovat Airamin ja olivat  puoli-ilmaiset moneen muuhun valosarjaan verrattuna, noin 12 euroa. Hinnan lisäksi näissä on kivaa se, että näiden kanssa selviää askartelematta. Töpseliä vaan seinään ja valmis. Vaikka kyllä mä edelleen mietin myös niitä "askarteluvaloja"... kun vaan osaisi päättää kaikista niistä ihanista väreistä.Kovin paljoa meille ei vielä ole joulu hiipinyt. Pikkuhiljaa. Ulkona sen sijaan leijaili äsken lumihiutaleita! Jee! Lunta saakin jo tulla, ei metrikaupalla, mutta sen verran että pulkka luistaa. 

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat valot!

  Meillä on lunta jo tooosi paljon, isäntä puski eilen urakalla lumitöitä... Täytyy sanoa, että tuli joulufiilis kyllä kun nyt katsoo ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh! Lumitöitä ei kyllä hirveästi ole ikävä... mutta jos nyt sen verran tulis, että valostuu ja ulkona on enemmän tekemistä noiden kakrujen kanssa. :) Mut plääh - plussa-asteet pitää huolen, että tuo vähäinenkin lumi sulaa. Toivotaan jouluksi lisää, viimeistään!

   Poista
 2. Mulla on noi samat valot, mutta noin kuukauden käytön jälkeen lakkasivat "pelittämästä"... Näppäränä tyttönä revin pallot irti ja liimailin toisiin valoihin, tosin osa lampuista nyt ilman tota palloa (edeltävissä postauksissa vilahtivatkin) :D

  Voi alkais täälläkin sataa lunta... räntää kyllä on tullut pariinkin otteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikä! Näissä halpisvaloissa on siis ehkä enemmänkin maanantaikappaleita! :O Nää meidän valot on nimittäin nyt toiset laatuaan. Ekat pelitti viikon, alkoivat räpsyä ja lopulta pimenivät kokonaan. Mutta mä reklamoin ja sain uudet tilalle. Eli meilläkin on nyt yksi rikkinäinen valosarja, josta ajattelin kyllä noi pallot hyödyntää just samalla tavalla. :) Kai reklamoit? Noissahan pitäis olla paloaika 10 000 tuntia.

   Poista
 3. Kivalta näyttää, noita katselis ihan ympäri vuoden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Kyllä mäkin luulen, että ei nää täältä mihinkään varastoon päädy vielä piiiiitkiin aikoihin. :)

   Poista
 4. Onpas kauniit! Tuollaiset kelpais meillekkin :)
  Me kaivettiin eilen pari tähteä esille myös. Talvivalot onkin ollu parvekkeella jo hetken. Pikkuhiljaa :) Lumi kyllä puuttuu..
  Säätiedotus näyttää kääntyvän kuitenkin jo pikkasen parempaan suuntaan huomisen jälkeen. Josko se talvi tulisi tännekkin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis inventoida meidän joulukoristetilanne. Luulen, että siellä on just muutamalle valosarjalle aukko... Meillä on tuossa ruokasalissa nuo "huvikumpuvalot", jotka roikkuu siinä kesät-talvet. Ja ulos pitää saada myös valoa, on niin pimeää kun ei oo luntakaan. Toivotaan, että saadaan pysyvää lunta ennen joulua. :)

   Poista
 5. Kauniit valot ja rikki meni mullakin. Kuukauden paloivat, sitten himmenivät ja lopulta sammuivat :( Enkä tajunnut reklamoida.... :( leikkelin pallot irti ja laitoin lasikulhoon toisten ledien kanssa. En kyllä ymmärrä kun on Airamit, että miten on noin surkeat. Onko siellä jo talvi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on sattunut paljon maanantaikappaleita näihin valoihin! :/ Höh, mutta hei reklamoi, reklamoi - ei kai se vielä myöhäistä ole?!

   Lunta on tullut pari kertaa vähäsen, mutta aina nousee mittari plussalle (kuten nytkin) ja ulkona on vaan mustaa... Plääh. Tulispa jouluksi edes vähän lunta! <3

   Poista
 6. Terve! Mikä tapetti olohuoneessa? jotain tuollaista etsiskelen.....

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...