sunnuntai 22. joulukuuta 2013

bOblesin voittaja!

Mihin tämä syksy meni? Onko ylihuomenna jo jouluaatto?! Niin siinä vaan kävi, että joulu yllätti ja suursiivoukset jäi tekemättä ja kaapit puunaamatta. Mutta tiedättekö mitä - ei vois vähempää haitata. Tunnelmalla korjataan, pistetään konvehti poskeen sulamaan ja heitetään jalat ylös. Kuusi tuli eilen tupaan ja tänään koristeltiin. Monenmonta juttua olisi vielä listalla, mutta en aio vaivata niillä päätäni. Hyvä tästä tulee, varsinkin jos poikien flunssa ei tartu (pahalta kyllä vaikuttaa). 

Alkulöpinöiden jälkeen itse asiaan: kiitos kaikille osallistujille bObles-arvontaan. Teitä oli huikea määrä! Vanhaan tapaan random.org suoritti arvonnan ja voittokommentti kuuluu lyhyesti ja ytimekkäästi näin:


mukana! :)

(Olen laittanut voittajalle sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen (pikkumyy456)
Ikävä kyllä joululahjaksi tämä ei nyt ehtinyt, mutta taatusti ilahduttaa joulun jälkeenkin. 

Paljon onnea voittajalle ja tunnelmallista joulua! 

2 kommenttia:

 1. Juuri tänään mietin samaa. Että ihanko oikeasti kahden yön päästä on jouluaatto?? Meillä sama linja siivouksessa (tai siivoamattomuudessa..), mutta kuten sanoit, ei paljon tahtia haittaa! Aamu alkaa kukonlaulun aikaan, oli kaapit puunattu tai ei. Ja nyt on niin pimeääkin, että ihan turhaan niitä pieniä sormenjälkiä tuntitolkulla hinkkaisi. Otetaan konvehtia toiseenkin poskeen ja nautitaan joulun tunnelmasta:D

  Oikein ihanaa, rentouttavaa ja tunnelmallista joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on pimeää! Ja konvehteja suu täyteen, suu huuhdellaan välillä viinillä ja glögillä. Poltellaan kynttilöitä (mutta vain toisesta päästä). Nautitaan. ;)

   Rauhallista, mukavaa ja tunnelmallista joulua sinne teille myös! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...