keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluaatto

Olipas mukava jouluaatto. Ainoat harmituksen aiheet yskä ja kipeä kurkku, Viljon kanssa valvottu yö, sekä Päiviä lainatakseni se, että on niin ähky ettei voi syödä enempää, vaikka haluaisikin. Luntakin voisi tietysti olla, mutta se on sivuseikka. 

Sen sijaan on niin paljon syitä olla onnellinen ja tyytyväinen. Päällimmäisenä mm. se, että Joulupukki meni vielä ihan täydestä meidän kohta 7 vuotta täyttävään poikaan. Lahjoja tuli paljon ja niistä on kiittäminen kaikkia ystävällisiä tonttuja. Täytyy sanoa, että pojille ei tullut äidin näkökulmasta katsottuna yhtäkään krääsäksi luokiteltavaa lahjaa, vaan kaikki olivat erittäin hyvin harkittuja, meidän lasten näköisiä ja erittäin tykättyjä. 

Ruokaa on ollut paljon ja se on ollut hyvää, parempaa, parasta!  Koti ei ehkä ole puhtaista puhtain, mutta tunnelma paikkaa puutteet siisteydessä.

Aattoaamuna ensimmäiset paketit löytyivät kuusen alta.

Naapureiden kanssa perinteisesti vaihdettiin pienet joulumuistamiset. Lapset saivat paketit ja aikuiset tekemääni saaristolaisleipää ja vadelmamarmeladia.
Viljon mielestä Joulupukki oli pelottava, lahjapaperit ja narut mielenkiintoisimpia. Vilma-koira oli avulias pakettien avaaja (toipuu leikkauksesta, sen vuoksi side ja kauluri).

Lahjat olivat erittäin mieluisia ja nyt täällä onkin taas iloinen joulupäivän sekamelska. 
Leppoisaa joulupäivää!

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi Katri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Desiree ja sitä samaa myös teidän poppoolle! <3

   Poista
 2. Ihanaa joulua! <3
  Toivottavasti nähdään loman aikana. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Eevi, kiitos samoin sinne teille! <3
   Koitetaan järjestää! Toivotaan, että tää köhä menee pian ohi. Ollaan yhteyksissä. :)

   Poista
 3. Kaunista!Sama olo,ihana joulu ja fiksuja lahjoja saivat meilläkin lapset.Kaikkiaan sellainen täysin oman näköinen joulu.Leppoisia pyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä. Pyhien jatkoja sinnekin! :)

   Poista
 4. Voi miten herkun näköistä marmelaadia, nam! Kyllä teillä on söpöt poijjaat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se marmeladi vähän kuin unohtui syödä... nyt se on pikkuisen muuttanut olomuotoaan tuossa kulhossa, vähän sulanut. :D Ehkä se menis haarukalla sössäämällä jonkun pannarin kanssa. :D

   Kiitos, riiviöt osaa joskus näyttää kuvissa parhaat puolensa. ;)

   Poista
 5. Toivottavasti usko joulupukkiin säilyy vielä kauan.

  Mökö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Mä olin jo henkisesti varautunut, että Joulupukkihomma kosahtaa kiville tuon vanhemman kohdalla, mutta ei... :) Saas nähdä miten ensi jouluna.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...