keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kastehelmi

Sairastuvalta räkäinen moikka. Pikkupojat räkistelevät ja lämpöilevät, joten sisäpäiviä vietellään. Onneksi suurin osa tontun hommista on jo ihan pulkassa, eikä tartte lähteä tuonne kauppojen ryysiksiin, vaan voi ottaa melko rennosti. Tosin, tässä netissä surffaillessa iski hirveä kipinä vielä muutamaan diy-joululahjaan. Vielä viikonpäivät aikaa ryhtyä suunnittelusta toteutukseen, eli hyvin ehtii ja onhan mulla täällä neljä innokasta auttavaa kättä.

Hoksasin, että tuossa aikaisemmassa kakkupostauksessa näkyi mun jokin aika sitten tekemäni kirpparilöytö, jota en olekaan vielä esitellyt. Oiva Toikan Nuutajärvelle 70-luvulla suunnittelema Kastehelmi-kerrosvati. Tykkään! Ylemmässä vadissa on aivan pienenpieni, hentoinen särö, mutta muuten kuin uusi. Myyjä halusi siitä hurjat kuusi euroa.


6 kommenttia:

 1. Minulla on sama turkoosina, lempiastioitani!

  VastaaPoista
 2. Minullakin on ihan samanlainen, kaunis, mummon vanha pienellä säröllä. Ei haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on siinä lisänä sitten vielä tunnearvo <3

   Poista
 3. Mahtava löytö!! Ja mihin hintaan! Olisin voinnut maksaa tuosta enempikin!
  Kerään myös tuota sarjaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Meillä ei olekaan Kastehelmeä tuon lisäksi kuin pari äidin vanhaa pikkukulhoa (vai olikohan niitä vaan yksi...?). Monta kertaa kyllä oon tuikkukuppeja pyöritellyt käsissäni, mutta en vielä ostanut.

   Hyvän keräilysarjan oot kyllä valinnut. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...