sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Leopardikynnet

Joulukuun LivBoksin mukana tuli melkoisen villit kynsitarrat. Eka vilkaisulla ajattelin, että käyttämättä jäävät moiset puuma-asusteet. Ei tällainen helmikorvisäippä, heh, muutenkaan ole koskaan oikein lämmennyt eläinkuoseille. Kynsitarrat itsessään kyllä ovat aika näppärä keksintö ja voisin kuvitella ostavani jatkossa tarroja jollain hillitymmällä kuosilla. Leoparditarrat osuivat tänään silmiini kylppärissä ja ajattelin, että why not? 

Näin vuodenvaihteen lähestyessä tulee yleensä tehtyä mielessään jonkinlaista loppuraporttia menneestä vuodesta. Mikä meni hyvin, mihin haluaa muutosta. Olen tullut siihen tulokseen, että ihan liikaa tulee pysyttyä siellä kuuluisalla mukavuusalueella, vähän joka asiassa. Pitäisi yrittää olla avoimempi uusille jutuille ja rohjeta heittäytyä. Kynsistä on helppo aloittaa!


12 kommenttia:

 1. Ggrrrrrr.... Kynnet on oikein hyvä alku muutokselle.

  Mökö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pehmeä lasku ennen kuin ryhdytään tositoimiin. ;)

   Poista
 2. Tosi hienot kynnet! Vois itekki laittaa tollasseet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, ei muuta kuin tarraostoksille vuodenvaihdekynsiä hankkimaan. Nää on sitäpaitsi tosi helppo ja nopea "asentaa". :)

   Poista
 3. No niin... hurrrja kissanainen!!! ♥

  VastaaPoista
 4. Ooh! Onpas hienot. Mä kyllä oon lähdössä taas ensi viikolla työelämään ja siellä on ihan ehdoton nounou, joten eipä auta kuin ihastella muilla:) Mutta täytyy nyt ahkerasti opiskella, jotta pääsee joskus vielä kynsillä hienostelemaan. Ja hei! Onhan mulla onneks lomat ja vapaat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapailla sitten revittelet senkin edestä hienoilla kynsillä. ;)
   Tsemppiä töihin ja intoa opiskeluun!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikös! Ei ehkä ihan my cup of tea... mutta kivaa vaihtelua. :)

   Poista
 6. Päheet kynnet & magee uusi ulkoasu blogilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Tilpehöörin määrä on näemmä vakio: kun se lisääntyy kynsissä, on sitä karsittava jostain muualta, vaikka blogista... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...