perjantai 6. joulukuuta 2013

Rentoilua

Meillä rentoillaan juhlapäivän kunniaksi. Enimmät näkökenttää häiritsevät ryönäkasat on taltutettu, tuoreet kukat haettu maljakkoon, joten tämän päivän ohjelmassa päikkäreitä, ulkoilua omalla pihalla, pelaamista, hyvää ruokaa, saunomista ja illaksi vielä oma herkkusatsinsa juustoineen ja viineineen. Nautitaan siitä, ettei kellään ole mitään ohjelmaa tänään.

Ja tätä kirjoittaessa mua juuri muistutettiin, että kirje Joulupukille on yhä kirjoittamatta. Lisätään päivän listaan!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

 1. Voi kunpa täälläkin vois vaan ottaa rennosti ja nauttia vapaapäivästä koko perheellä.. Mutta ei, ehkä ens vuonna sitten ei olis mitään remppaa menossa! :)
  Mutta mukavalta kuulostaa teidän päivä! :)
  Sellasta piti kysyä, että onko sulla tullu käytettyä sitä uutta putkea, josta jokuaika sitten postasit? Canonin 50mm? Jos on, niin mitä oot siitä tykänny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta otatte sen rempan sillä tavalla rennolla fiiliksellä, että menee vapaasta.. ;) Ja jos remppa alkaa maistua puulta, niin pitäkää vaikka väkisin edes yksi vapaapäivä, tekee varmasti hyvää kaikille, eikä remppa voi kaatua yhteen päivään. Tsemppiä! :)

   Mä oikein odotan, että pääsis jatkamaan remppahommia (siis nimenomaan niitä sisustuksellisia), mutta nyt ei ole kertakaikkiaan ollut aikaa. Huvittavaa mutta totta.

   Viiskymppistä putkea on tullut kyllä aika ahkerasti käytettyä. Ja hintalaatusuhteeltaan se on oikein mainio peli. Eli tykännyt olen, mutta kyllähän sen kuvausmahdollisuudet on sitten vähän rajalliset. Potertteihin ja tietynlaisiin lähikuviin sopii hyvin, mutta sitten jos haluaa vähän laajempaa kuvaa, niin tarviisi toisenlaisen putken...

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä ja myös muistutuksesta; pitää tosiaan järjestää yks kunnon vapaapäivä remontista! Ei sitä aina meinaa muistaakkaan, kun haluaa äkkiä valmista, että ei se remontti tosiaan yhteen vapaapäivään kaadu! Päinvastoin, voi saada vaan lisää virtaa taas. :)
   Ja just ykspäivä mietinkin, miten näin remppa-aikana (ku sitä on kestäny jo lähemmäs vuoden tällä erää) tulee sellanen olo että ku tämän saa valmiiksi niin saa rempat vähäks aikaa riittää!! Mutta niin äkkiä se unohtuu, ja taas alkaa haaveilee uudesta remontista ;) Se on semmosta ikuisuusprojektia tää vanhassa talossa asuminen.. :)

   Ja kiitti myös tiedosta, nyt voin kirjottaa joulupukille! ;)

   Poista
  3. Just näin! Muistakaakin toteuttaa se vapari. ;)

   Mukavaa joulunodotusta ja toivottavasti Joulupukki toteuttaa mahdollisimman monta toivetta. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...