perjantai 10. tammikuuta 2014

Lapsivapaa viikonloppu

Mulla ei ole montaa sanaa sanottavana tästä alkaneesta viikonlopusta. Mutta sanon ne kaikki riemusta kiljuen! Uusi tukka. Uudet ripset. Lapsivapaa. Pakkasta. Juhlaa. Unta. Tarvitseeko enää lisätä mitään?! No, vähän kodin järkkäilyä, mutta vain välttämättömimmät (=lelut pois silmistä).
23 kommenttia:

 1. Mukavaa ja rauhallista lapsivapaata, nauttikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Täydellistä!Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa! Tekee välillä hyvää saada lapsivapaata :)

  VastaaPoista
 4. Jee! Kuulostaa kyllä aika mukavalta! Sika-hauskalta, kuten neiti Tättähäärä toteaa, tai ehkä tää on jo sitä villisika-hauskaa, termi jota samainen neiti viljelee silloin kun on oikein OIKEIN kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaa sitä tättähäärää mun puolesta, mainio tyyppi! Ihan villisikahauska. :D

   Poista
 5. Ihanaa, nauttikaa <3
  Sun asu näyttää kivalta, mitä päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vanha, vanha Lindexin neulemekko (siis tuo harmaa) ja sen alla vaan valkoinen trikoopaita... Mukava kotiasu. ;)

   Poista
 6. Mukavaa viikonloppua ja hauskoja juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! Mukavaa viikonloppua sinnekin. :)

   Poista
 7. Toi takkakuva on vaan jotenkin niin kaunis. Sulla on ihanat hiukset. Onko ne kovin laitetut tossa kuvassa? Tänään sitten vaan kannat kattoon ja kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Mä kävin kampaajalla torstaina ja se hieman taivutti mun hiuksia raudalla. Tuossa kuvassa kampaamokäynnistä on noin vuorokausi ja olen siis nukkunut yhden yön samalla kampauksella. Eli ei ole sen kummemmin laitettu. Latvat hieman taipuu, muutenhan mulla on ihan piikkipiikkisuorat hiukset. :)

   Poista
  2. Äh, mitä mä kirjoitin... Kampaaja siis kiharsi ne raudalla ihan kunnolla (ei vaan hieman taivuttanut). Ja tuo on siis se mitä vuorokauden kuluttua niistä oli jäljellä. :)

   Poista
 8. Ihanaa viikonloppua! Täälläkin ns vapaa viikonloppu tosin vapaa ihan vaan kaikesta isommasta reissaamisesta ja ohjelmasta muuten.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sielläkin oli rento viikonloppu! Vaikka teidän ohjelmat ei kyllä yleensä kuullosta edes yhtään vastenmieliseltä... mut on se silti kivaa kun on joskus kalenterissa tyhjää. :)

   Poista
 9. Nätit ovat vielä vuorokauden päästäkin. Oliko mukava ilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oli kyllä ja koko viikonloppu, vaikka ei käy kieltäminen, että ei ois ollut mukavaa saada pojat sunnuntaina kotiinkin. Tulivat tosin vasta illansuussa ja kapsahtivat molemmat heti kaulaan. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...