maanantai 6. tammikuuta 2014

Pehmeä lasku

Joulu lopetettu ja ennätyksellisen määrän neulasia karistanut kuusi päästetty kärsimyksistään. Pimeyttä ja harmautta päivitelty. Aivotoiminnan lamauttavaa väsymystä tilitetty. Ponnisteltu ja päästy vaihteeksi ulkoilemaan kotipihaa kauemmas. 
 


Arki rutiineineen tuonee taas rytmiä emäntään, vaikka olen aika tyytyväinen, että siihen ei tarvitse palata kertarytinällä. Miehellä muutama vapaapäivä, eikä Onninkaan tarvitse näppyineen haaveilla eskariin menosta varmaan koko viikkona...

Reippautta kaikille teille joita 
velvollisuudet huomenna kutsuvat!

8 kommenttia:

 1. Arki on kyllä toisaalta parasta. Siulla on mahdollisuus varmasti hengähtää kun sun mies on kotona. Kiva juttu koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miehen arkivapaat on ehdottomasti ihan parhautta! Mulla on silloin lähestulkoon loma. :D

   Poista
 2. Valloittava pienimies :-) t.-R-

  VastaaPoista
 3. Vaikka olen kuinka jouluihminen, minäkin kaipaan jo täysiä viikkoja ja normmalia arkea. Joulu on kerätty laatikoihin odottamaan seuraavaa joulua. Nyt positiivisella ja reippaalla mielellä kohti kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin, nyt kun saisi vielä vähän valoa, niin ois varmasti pirteämpi olo... Monin on tainnut heittää hanskat naulaan jo lumen toivomisen suhteen, mutta mä kyllä kaipaan vielä niitä hankiakin. Ja luulen, että me vielä lunta saadaankin ennen kevättä.

   Poista
 4. arjen ilot on parhautta,en vaihtaisi pois vastoinkäymisistä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on A-R, eikä ilman arkea olisi juhlaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...