torstai 2. tammikuuta 2014

Tarina taaperosta joka ei osannut nukkua

Mä ajattelin paljastaa teille pari kuvaa tältä päivältä. Ihan silläkin uhalla, että tämän jälkeen ette enää ikinä usko sanaakaan mitä kirjoitan Viljosta. 

Kyllä se osaa sitten nukkuakin kun aika ja paikka on oikeat. Nyt, klo 22 asento on sama, mutta paikka on vaihtunut omaan sänkyyn yläkerrassa. Kauniita unia! :)

21 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta, Viljo! Tulkoon tästä hyvin unelias vuosi......jollekin muulle, kuin äidille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toivotus, kiitos Jutta! :D ♥ :')

   Poista
  2. Ja noita uusimpia kommentteja lukiessa pakko kertoa, kuinka tosiaan erilaisia nämä meidänkin.Myös nukkumisessa. Esikoinen 3v. on nukahtanut perinteisten sylien, sänkyjen ja autojen lisäksi: riippukeinuun, vauvakeinuun, terassille, pulkkaan, lattialle (ja vieressä soitettiin kaksrivistä), sekä kirsikkana kakun päälle: kotipihan sorapolulle reporankana pää nurmikolla.
   Ja kyllä, niin terve lapsi on, kuin vanhemmista irtosi :D. Viljon ikäinen kuopus räpsäyttääkin sitten silmät suureksi, kun autossa nukkuessaan ovi avataan.

   Poista
  3. :D Onnea on hyväuninen lapsi... tuo pihanurtsi on mainio, kai otit kuvan? :D

   Mä oon aina ihmetellyt sitä, miten kummassa ihmiset saa autoon nukahtaneen lapsen siirrettyä heräämättä sänkyyn (talvikamppeiden riisuminen jne.). Ei ole onnistunut meillä kummallakaan lapsella. Viimeistään riisuessa on heränneet..

   Ja hassua on myös se, että Viljo saattaa noin nukahtaa lattialle, mutta sitten kun nukkuu sängyssään, niin havahtuu siihen kun lattia vähän narahtaa tai mä käännän sängyssä kylkeä.. :/

   Poista
  4. Kyllä "mörffi" on messissä näissä nukkumishommissa silloin, kun vähän niinkuin pitäisi nukuskella :) Kuva on! Kaikista paikoista, sillä ajattelin niistä koota kuvasarjan sitten myöhempiäkin nauruja varten :D Paitsi mistähän kuopus sitten saa kuvakirjan.....ainakaan yhdessäkään kuvassa ei nuku, kun kamerahan rapsahtaa kuin herätyskello :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli se kyllä suloinen nukahtaessaan kesken touhujen lattialle... ♥ Ekalla kerralla nostin sohvalle jatkamaan torkkuja, mutta toisella kerralla olin ilkeä enkä antanut kauaa nukkua... Oli kyllä kuin ampiainen tullessaan herätetyksi. ;) Mutta kukapa ei! Ja unta riitti vielä kunnon yöuniinkin. Jes! :)

   Poista
 3. Ihanaa! <3

  Mä tosin mietin, onko ilmassa jotain..? Juuri eilen nimittäin miehen kanssa päiviteltiin, miten meidän lapset _ei koskaan_ nukahda kesken kaiken johonkin sohvan kulmaan tai pehmoiselle matolle. Päiväkävelyllä pikkumies sitten simahti 100 metriä(!) ennen kotia vaunujen reunan yli roikkuen. Vaikka laitoin juoksuksi ja yritin laulaa luritella samalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa, että siitä piti ihan tehdä postaus, vaikka kuvat onkin erittäin pimeitä kännykkäkuvia... ;)

   Ja tosiaan! Jos ilmassa on jotain, niin toivotaan että se ei haihdu ikinä. Onni ei ole tuota "pystyyn" nukahtamista harrastanut, kuin ehkä kerran..? Mutta Viljo sitten veljensäkin edestä. :D Onpa kyllä ollut väsy taapero siellä teilläkin. Mahtavaa! :)

   Poista
 4. Voi Viljoa.<3
  Selvästi pehmeä ja mattoa ja kivan muhkea tyyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita isoja tyynyjä meillä lojuukin aina olkkarin lattialla. Niiden päällä on kivaa köllötellä ja painia... ei sitten edes muksahdukset satu niin kovaa, kun tuo koordinaatio on vielä vähän mitä on. :D

   Poista
 5. Voi ihanan liikuttava Viljo! Nää on aina jotenkin niin suloisia kuvia kun lapset nukahtaa kesken touhujen :)
  Meillä ei oo kukaan koskaan nukahtanu itsekseen mihinkään muualle kuin syliin, sänkyyn tai liikkuvaan autoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin ihan käsittämätöntä! Onni on yhden kerran tehnyt saman, mutta silloinkin sohvalle eikä lattialle. :D

   Poista
 6. Ihana <3 Ei muuta kuin tyynyjä ympäri taloa pikkumiestä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, hyvä idea. Äitikin vois sit köllähtää välillä huilimaan siihen viereen. :)

   Nimim. itsekin olkkarin lattialle nukahtanut :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...