keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Top 5

Sain jo jokin aika sitten Pieneltä Linnulta tällaisen haasteen. Kiitos! :) Olen ihan turkasen huono toteuttamaan näitä.. Siis kiva näihin on vastailla, mutta jostain syystä ne usein jää vaan roikkumaan. Olen kuitenkin tehnyt lupauksen tämän toteuttamisesta, joten tässä tulee.

Haasteen säännöt:

1. Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta, esim vaate, meikki, kouluaine..
2. Haastetun pitää kertoa top 5 listansa jokaiseen samaan aiheeseen.
3. Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta.
4. Haaste on annettava 5 eri blogille.
*
Top 5:

1. Parasta talvessa:
Ehdottomasti lumi. Se on tullut tänä talvena selväksi. Ilman lunta talvi on vaan yksinkertaisesti pimeä, synkkä ja tylsä. Varsinkin perheellisen näkökulmasta.

2. Tv-ohjelmat:
Silta oli parasta telkkariviihdettä pitkään aikaan! Harmi että kolmas tuotantokausi ei ole vielä purkissa... Katson tosi satunaisesti telkkaria. Panttivangit on ainut sarja jota seuraan tällä hetkellä.

3. Käytännöllisimmät arjen tavarat:
Apua. Tää on aika paha. Pitäiskö lähteä näistä perusteista liikkeelle: kello, hehkulamppu, pyörä...? :D Vai sitten tiskikone, pyykkikone, auto? Mä sanon, että netti, vaikka se ei olekaan tavara. Sieltä löytyy näppärästi kaikki tarvittava tieto, vaikka lääkärin puhelinnumero tai apteekin aukioloaika. Tai Pronaxenin annosteluohje!

4. Löytyy ruokakaupan ostoskärrystäsi:
Kasviksia, salaattitarpeita, jauhelihaa, kanaa, kalaa, raejuustoa, hedelmiä, maitorahkaa, rasvatonta maitoa, lasten marja- ja hedelmäsoseita, kahvia, maustamatonta jugurttia, ruispaloja, kinkku- tai kalkkunaleikkelettä, pähkinäsekoitus...

5. Sellaiset turhat sisustushärpäkkeet,
mutta kivoimmat just nyt:
Meillä ei ihmeemmin ole mitään sisustushärpäkkeitä. Kaikilla on oikeastaan jokin käyttötarkoitus, kuten nämä erilaiset valosarjat just nyt. Tai kynttilänjalat. Hmmm. Varmaan jotkut tyhjät kehykset sitten? Tai vanhat ovet ja ikkunat. Eipä niillä mitään käytännön tarkoitusta ole, eli aika turhakkeita ovat. Vielä muutama päivä sitten olisin sanonut, että joulukoristeet..

*

Saako olla tylsä ja vähän oikaista..? Jos en laitakaan eteenpäin tätä. Jos joku haluaa, niin saa puolestani tätä jatkaa: vastaa samoihin kysymyksiin ja keksi eteenpäin laitettavaksi uudet viisi! 

Adios! Mä lähden nyt salille. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...