maanantai 24. helmikuuta 2014

Äkkilähtö

Pikainen postaus kännykällä. Naputtelen tätä sängyssä pötkötellen ja telkkaria katsellen, iltapala syötynä. Kohta suljen silmät ja nukun ehkäpä heräämättä ja sikeästi aamuun. Yöpöydällä on tarvittaessa korvatulpat. 


Tämä on tällainen miniloma Viljon kanssa kaksin. Tammisaaressa. Unikoulussa! Kirjoitan jossain vaiheessa reissun jälkeen aiheesta postauksen, mutta siihen asti päivittelen kuulumisia blogin Fb-sivuille (linkki sivupalkissa). 


  Kuullaan!

6 kommenttia:

 1. Huomenta! Toivottavasti siellä ollaan nukuttu hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Borta bra men hemma bäst. Ei oman sängyn voittanutta, johon kohta kömmin ja toivottavasti herään vasta aamulla. :)

   Poista
 2. Mietinkin että mikähän teidät on sairaalalomalle vienyt.Toivottavasti pikkukoululainen on kovin oppivainen ja yöt helpottuu.Kauniita unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljo on priimus. Nyt vähän jänskättää, että mitenhän se oppi toteutuu käytännössä... Eka yö unikoulun jälkeen kotona. Kääk. ;)

   Poista
 3. Hei, törmäsin blogiisi etsiessäni tietoa vauvan korkeasta bilirubiinista. En jaksanut kahlata läpi ihan koko blogia, joten selvisikö koskaan mistä johtui Onnin korkea bilirubiini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin jo sun meiliin. :) Mutta laitan tähän vielä lyhykäisesti, jos joku muu pähkäilee samaa. Viljon bilirubiinit oli useamman viikon koholla, eikä syytä koskaan löytynyt. Joskus käy niin, ettei syy selviä. Pääasia, että arvot saadaan lopulta laskuun ja että ne eivät nouse liian korkeiksi (kiitos sinivalon).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...