sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Seiska vee

Herkkä ja tunteellinen. Utelias. Kekseliäs ja erittäin vilkkaan mielikuvituksen omaava. Puhelias mutta joskus myös vähän ujo. Rauhallinen mutta räiskähtelevä. Empaattinen. Luova. Huumorintajuinen. Kärsimätön. Huomaavainen oman tiensä kulkija. Sellainen on meidän tänään 7 vuotta täyttävä esikoisemme. 
Eilen juhlittiin pienellä porukalla pre-juhlat ja kaverikemut tulevat sitten vähän myöhemmin. Hittilahjoja on olleet kaikki tieteeseen, avaruuteen ja tekniikkaan liittyvät härvelit ja vempaimet, kuten aurinkoenergialla toimiva robotti, tekniikkalegot ja liiketunnistin. Niiden parissa tuo meidän pieni tiedemiehen alku jaksaa näprätä loputtomiin. 

Ruokapöytään katettiin tortillamättöpläjäys ja kahvipöytään sitruuna-daimkakkua, paholaisenpiirakkaa, karkkia ja keksejä. Perinteiseen tapaan sankari sai valita aamiaisekseen mitä ikinä haluaa. Äiti oli vallan tyytyväinen kun hartain toive oli saada graavilohileipiä. Vähän on edistytty siitä parin vuoden takaisesta, jolloin toiveissa oli keitetty muna, heh.

Ulkona on mainio keli, reilut parikymmentä astetta lämpimämpää kuin seitsemän vuotta sitten. Nyt vielä hetki pleikkaria kun pikkuveli nukkuu ja sitten ulos. Suloista sunnuntaita!

16 kommenttia:

 1. Onnittelut synttärisankarille! Ei se keitetty muna ole mikään hullumpi aamupala, meillä nuorimmainen tykkää ihan samasta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Jep, ei ollenkaan hullumpi aamupala. Pisti vaan aikanaan huvittamaan, kun olisi saanut valita _ihan mitä vaan_. Ajattelin, että sieltä tulee vähintään jotain jätskitoivetta tms., mutta ei. Kananmuna. :D

   Poista
 2. Onnea esikoiselle! Ihanan postauksen olit aiheesta kirjoittanut. Kekkeritkin kuullostivat ihanine tarjoiluineen oikein hauskoilta. Kiva tuo synttärisankarin aamiaistoive idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) "Kekkeriet" oli tosi pienet ja tarjoilutkin sen mukaiset. The partyt juhlitaan sitten vähän myöhemmin asiaankuuluvin menoin. ;)

   Onni on suuri graavikalan ystävä, kuten äitikin. :)

   Poista
 3. Paljon onnea Onnille :) Meillä on kaks viikkoa vanhempi poika ja nuo kiinnostuskohteet kuulostaa aivan samoilta: Kaikki tiedejutut on in ja avaruus yms. kiinnostaa kovasti! Meidän poika saikin synttärilahjaksi itse toivomansa Algan tiedepaketin ja on tykännyt :) Eli vinkkinä teiänki tiedemiehen alulle, jos ette ole jo tutustuneet :) ..http://www.leikkien.fi/ALGA-Science-101-Experiments-Junior

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Ja onnittelut sinnekin jo hieman etukäteen, tuntuu olevan hyvin tärkeä ikä tämä 7. ;)

   Noi Algan science -jutut on ihan huippuja! Onni sai just ton sun mainitseman 101 -setin, sekä sen toisen (sähkösetti) joululahjoiksi ja on olleet tosi tykättyjä. On hyvä kun sukulaiset ja tuttavat tietävät nuo kiinnostuksen kohteet, niin osaavat hankkia tosi mieluisia lahjoja. :) Synttärilahjatoiveita kun kyseltiin, niin annettiin vinkiksi Heurekashop - siellä on myös vaikka mitä kivaa, mm. just tuo solar robot. :)

   Poista
 4. Eikös meekkin aika kauheaa vauhtia!?

  Meillä vietetään seuraavaksi 9, 7 ja 2 vuotissynttäreitä... Siis häh? Vauva tulee jo 2 v...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tällainen seniili meinaa perässä pysyäkään enää... ;)
   Ja juu, ei ole kyllä teilläkään enää vauvaa! Taapero vielä hetken... :')

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...