maanantai 3. helmikuuta 2014

Sitruuna-daimkakku

Onnin lauantaisille minikekkereille pyöräyttämäni kakku oli oikein kelpo tapaus (lähinnä maultaan, ei ulkonäöltään), joten pistän reseptin talteen jatkoa varten. Löytyypä jatkossakin. Näitä on kyllä tosi helppo varioida mieleisekseen, tässä yksi vaihtoehto. Ohje on mitoitettu sellaiseen pienempään vuokaan. 


Pohja

150 g Digestive-keksejä
70 g sulatettua voita

Täyte

200 g sitruunan makuista tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa
puolisen desiä sokeria
2 rkl sitruunamehua
3 liivatelehteä
1 pss Daimrakeita

Työvaiheita en jaksa laiskuuttani edes kirjoittaa, sorge. Kaikki varmaan tietää miten nämä kakun ainekset sotketaan sekaisin. Lisätietoja saa kysymällä jos haluaa. :)

6 kommenttia:

  1. Just tehtiin (tai esikoinen teki) viikonloppuna kakun, joka oli muuten samanlainen mutta dajm-rakeiden tilalla nutellaa. Ihan toimiva sekin! Tuotakin voitais kokeilla!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nutellahan kuullostaa hyvältä, kiitos vinkistä. :)
      Kivaa viikon jatkoa sinnekin!

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! Juuri olen pohdiskellut että minkä juustokaun tänä vuonna teen lasten synttäreille. Ongelma ratkaistu! Kiitos :)
    Itse saan vielä tänäkin vuonna vaan ihastella vierestä joten ehkä siis parempikin etten siinä tapauksessa edes tiedä makua ;) Nää on niin mun yks (monista) heikkouksista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No silvuplee! Ei tää mikään paras juustokakku ikinä ole, mutta hyvää. Ja niin helppo tehdä. Itse asiassa mietin, että jos haluais jättää liivatteen pois, niin laittaisi lisäksi levyn valkosuklaata. Sitten tietysti vähentäisi tuota sokerin määrää, että tuu ylimakeaa.

      Kivoja synttärivalmisteluja! :)

      Poista
  3. Mulla on sulle yllätys blogissa! ;-) Pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua ihanaa ilon lähettilästä! Kiitos ja pus! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...