torstai 27. helmikuuta 2014

Unikoulu läpäisty kiitettävin arvosanoin


Viljon kanssa huristeltiin tänään Tammisaaresta kotiin. Olipas hassu kahdenkeskinen reissu, josta riittää ihmeteltävää vielä pitkäksi aikaa. Meistä pidettiin sairaalassa tosi hyvää huolta, mutta ihanaa oli palata kotiin. Tällä hetkellä tuo kympin oppilas nukkuu, jännä nähdä miten ensimmäinen yö unikoulun jälkeen kotona sujuu... Tammisaari on aina vaan yhtä ihana. On pakko palata sinne kesällä ja koluta kaikki ihanat paikat, jotka nyt jäi välistä. 

Miimiä huhuilen edelleen! Oletko huomannut, että voitit Lentsikat-arvonnassa. Jos en saa sinua kiinni, niin joudun arpomaan yhden voittajan lisää. Jos näet tämän, niin laita postia minulle osoitteeseen onnistain@gmail.com

15 kommenttia:

 1. Toivottavasti unikoulusta oli Viljolle apua! Onnea arkeen <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti nukkumatti löysi tiensä kotiinkin ja teillä olisi takana -ja edessä monen monituista hyvin nukuttua yötä ♥

  Hyvää viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti on mennyt, tosin ihan varmasti jossain vaiheessa tulee takapakkia, mutta nyt nautin koulutyön hedelmistä. Eilen ja tänään ollaan koisattu PUOLI YHDEKSÄÄN!!!!!!!

   Ihanaa viikonloppua! ♥

   Poista
 3. Hei, nyt vasta tajusin, tänään on Onnin nimipäivä. Onnea!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kympinoppilaalle, sekä tsempit tuleville öille :) ja Onnille nimpparionnittelut ♥

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin on! Ja vielä suloisempi on, kun herää hyväntuulisena höpötellen klo 8.40 ;)

   Poista
 6. Ihanaa söpöinen Viljo! Pidähän nyt muistissa opit!

  VastaaPoista
 7. Onnea unikoulusta:) Olis tosi mukava kuulla lisää aiheesta, itselläni on kohta 1v täyttävä tyttö, jonka kanssa yöt melko retuisia)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kirjoitan varmasti unikoulusta heti kun ehdin! Siitä on kyselty niin paljon, ja jos joku niistä yhtään hitustakaan hyötyy, niin se on sen arvoista. Katsotaan, jos tämän viikon aikana saisin juttua aikaiseksi. :)

   Tsemppiä kovasti!!!

   Poista
  2. Voi kun kiva!!! Odotan innolla :)
   Kiitos ja mukavaa viikkoa <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...