lauantai 22. maaliskuuta 2014

Aris

Kevät saa ihmisessä aikaan merkillisiä piirteitä. Yksi niistä on vimmattu (siis ihan neuroosiksi asti) tarve koluta kirppareita. Ihan vieroitusoireita pukkaa jos ei pääse, kuten tänään. Myönnettäköön, että melkein perheriitojakin on aiheesta käyty: "TAASKO sun pitää sinne päästä...". Perheellisen oma aika on rajallinen ja viime aikoina olen aika hyvin pelannut korttini, että olen uimakoulun tai kauppareissun yhteydessä päässyt penkomaan löytölaareja "ihan nopeasti vaan..". Ja hyvä niin, sillä ties mihin tämä 2,5 euron Aris-lamppukin olisi päätynyt, ellen sitä olisi juuri sinä päivänä ja sillä hetkellä sattunut huomaamaan... 

Sopivaa lukulamppua olinkin kaipaillut tuohon sohvan kylkeen jo jonkin aikaa. Problem solved! 

8 kommenttia:

 1. Mieletön löytö. Edullinen ja upea. Mulla oli lapsena juuri tuollainen lamppu koulupöydällä, mutta vain erivärinen. Tää lamppu on just yks sellainen, mitä nyt kadun, että on tullut hävitettyä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja todellinen klassikko: näitä on löytynyt yhdeltä jos toiselta. Mulla ei tosin ollut tätä koskaan, siis ennen tätä. ;) Onneksi näitä löytyy vielä, ehkä säkin saat vielä omasi. :)

   Poista
 2. Suloinen lamppu :) Ja halpa!

  Blogissani on nyt arvonta menossa, tervetuloa osallistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mulla kävi flaksi! Kiitos, täytyy käydä kurkkaamassa. :)

   Poista
 3. Melkonen löytö :) Meilläpäin kaikki Aris-lamput on nimetty retroiksi ja hintakin sen mukainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin pääsääntöisesti noista saa pulittaa enemmän, haluttuja kun ovat. Mä veikkaan, että tuon myyjä ei ehkä tiennyt mitä oli myymässä? Hyvä mulle! :)

   Poista
 4. Minulla oli juuri tällainen lapsena mutta minneköhän se on joutunut? Ei ole ensimmäinen kerta kun tätä pohdin sillä tälle olisi tarvetta sekä valaisemaan että kotiani sisustamaan! Harmistus. Oikein hyvä löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on ollut tosi monella, eli todellinen klassikko! Harmi kun aika moni on lamppunsa vuosien saatossa hukannut... Se on harmi! Jospa jostain löytyisi sullekin vielä oma. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...