tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hyvä kiertämään

Olin aika otettu, kun Eevi halusi muistaa minua saamassaan blogihaasteessa, jonka tarkoitus kaikessa yksinkertaisuudessaan ja ihanuudessaan on laittaa hyvä kiertämään. Ilahduttaa jotakuta kanssabloggaajaa. Meillä oli aika tautivoittoinen loppu- ja alkuvuosi, jonka vuoksi Eevi halusi tuoda arkeeni pienen piristyksen. Aika ihana tytönhupakko! 


Sain oman yllärini face to face ojennettuna Onnin synttäreillä. 


Eevi oli ommellut minulle tuollaisen suloisen pikku pussukan. Arvostan! Erityisesti kun tiedän, että kyseinen daami ei ole mikään ylin ystävä ompelukoneen kanssa. ;) Mutta se on ihana. Sisällä oli huumaavia tuoksukynttilöitä. Kiitos. Itse tehty kortti ja erityisesti kortin runo oli ehkä piste iin päälle. Tämän lukeminen saa aina hymyn huulille. :)


Ja koska pelin henki on se, että hyvä laitetaan eteenpäin.... Olisi montakin bloggaajaa, joita haluaisin tavalla tai toisella ilahduttaa. Mutta koska on valittava vain yksi, olkoon se Tuulentalon Susanna. Susanna on ollut mahtava tsemppaaja ja myötäeläjä Viljon valvotuksien aikana ja olisi jo aika tujumman unihiekan löytävän myös heille. 

2 kommenttia:

 1. Oh! Herttinen! Nyt menin vähän sanattomaksi, hyvin harvinaista minulle... :D
  Kiitos tosi paljon, mulla on ollut takana ihan (suoraan sanottuna) p***ka viikko, joten kun tuon sinun tunnustuksen luin, niin suorastaan liikutuin vähän. Kiitos-kiitos-kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiva kuulla. Ei siis kiva kuulla, että on ollut p*ska viikko, mutta muuten. :) Toivottavasti kuluva viikko sujuu paremmissa merkeissä. <3

   Koitan saada sulle postia matkaan lähiaikoina! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...