sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kolmen euron kori

Joskus sitä ilahtuu valtavasti ihan pienistäkin jutuista. Kuten lapsen hyvistä yöunista tai sitten tällaisesta söpöstä punoskorista, jonka löytää kirpparilta kolmella eurolla. 

Se entinen huonouninen lapsi muuten vetelee tällä hetkellä sellaisia maratonpäikkäreitä, että pitää varmaan kohta herätellä. Itse en ole saanut päikkäreiden aikana mitään järkevää tehdyksi, kun olen odottanut, että "kohta se herää kuitenkin".. Tyypillistä!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kori! Tiger-kauppa on mun guilty pleasure. Vaikka sinne lähtisi ostamaan vain pillejä, mukaan tarttuu aina liuta euron parin hintaisia välttämättömyyksiä kuten maidonvaahdotin, sormusteline ja juurikin noita säilytysratkaisuja. Laitankin usein miehen yksin asialle, hänellä ei tule houkutusta värikkäiden ihanuuksien kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, Tiger! <3 En olekaan vähään aikaan (öö, viikkoon..?) :D käynyt. Se on kyllä kivalla tavalla outo kauppa.

   Poista
 2. Kai sun on vaan pakko alkaa uskoa, että pienimies nukkuu ja nukkuu... :D
  Oikein mukavaa maanantaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Paitsi että kyllähän tuo viime yönäkin pariin otteeseen kuului rääkyvän, mutta rauhoittui sitten itsekseen. Mulla on ehkä nyt pieni stressinpoikanen tästä asiasta, koska tuntuu, että hiljalleen oltaisiin lipumassa öiden suhteen huonompaan suuntaan! :O

   Aurinkoista maanantaita sinnekin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...