perjantai 21. maaliskuuta 2014

Mieli muuttuu

 
Siivotessa löysin tällaisen vanhan puisen kaulakorun. Olin joskus aiemmin lajitellut sen kirpparille meneviin. Nyt katselin sitä jotenkin eri silmin. Liekö blogien lukeminen toiminut aivopesuna, kun tuo puun sävy ei aiheuttanut samanlaisia inhon väristyksiä kuin ennen. Oikeastaan se näytti aika kivalta, pienenä määränä. Kaulassani en ehkä (?) näitä pampuloita osaisi roikottaa, mutta jossain muualla, sisustuksessa. Vai sopiiko nämä paremmin valkoiseen, pelkistettyyn ympäristöön. Täytyy tuumailla. Mukavaa perjantai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Söpöt pampulat! :)


  http://pienilintu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, mutta mulla on nyt tenkkapoo, kun en tiedä että mihin nuo istuis. Ehkä meidän pitää remontoida jostain huoneesta kokovalkoinen ja sisustaa se sitten puulla ja mustalla? :D

   Poista
 2. Puuhelmet on kivoja. Minä just mietin, että tekisin sellaisista avaimenperiä! Myös kynttilän ympärillä noi vois olla kauluksena!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea! Aurinkoista viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 3. Ihania, tosi kauniita kuvia jälleen täällä blogissasi <3 Tykkään. Kiva päivitys muutenkin! Mä olen joskus heittänyt menemään joitain tavaroita, kun olen kuvitellut, etten niitä enää koskaan tarvi. Mieli kuitenkin muuttuu ja jonkun ajan kuluttua sitten harmittelee, kun sitä tavaraa ei enää ole :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Punttis :) Niin sitä vaan siivoushöyryissään heittää kaikenlaista menemään, josta myöhemmin vois tykätä. Toisaalta, kaikkea ei pysty säilömäänkään... Onneksi on kirpparit. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...