sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikonloppu

Eilen saatiin nauttia upeasta, lämmittävästä kevätauringosta. Kuljin pihalla ja ihmettelin miten maaliskuussa jo puskee kukat penkistä ja syreenissäkin on silmut. Lunta on enää vain vähän varjoisimmilla paikoilla.


Ulkoilun lisäksi olen jatkanut ikuisuudelta tuntuvaa kodinraivausprojektia ja ruokiksen sohvalle onkin kasaantunut isot kasat lajiteltavia, kiertoon meneviä vaatteita.

Äsken seurasin myhäillen miten veljekset touhusivat yhdessä majaa olkkariin tuolien ja vilttien avulla. No tappeluhan siitä tietysti seurasi kun isompi rakentaa ja pienempi hajottaa... Ah kun vois hetkeksi haihtua johonkin mihin tuo sisarrakkaus ei kuulu. Mies sen tekikin ja haihtui töihin. Vähän epistä.

8 kommenttia:

 1. Siis mä just illalla päästin suustani, miten äiti laittaa kohta yöpuvun laukkuun ja lähtee pariksi päiväksi lomalle, kun ei jaksa kuunnella kun 8v ja 6v tappelee keskenään... Aika pian multa kysyttiin, että meeksä äiti oikeesti. Jep, enhän mä. Kunhan uhon...
  Onneksi tiedossa on kolmen viikonpäästä Juha Tapion konsertti ja vapaailta, tuskin maltan odottaa... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo uhkaus kuullostaa niin tutulta! :D Hei, karataan yhdessä!
   Kolme viikkoa menee varmasti ihan heittämällä ja sitten pääset ansaitulle vapaalle, oi! :)

   Poista
  2. Voi kun asuttaiski lähempänä toisiaan. Karattais yhdessä. ;-)
   Ja tulis VIljosta ja Helmi-neidistä leikkikaverit...

   Poista
 2. Mullakin tuo raivausprosessi paisuilee vaatehuoneessa:/ Kirpparipöytä vilahti villeimmissä ajatuksissa, mutta kai se on jo myönnettävä ettei sellaista saa aikaiseksi. Naapuri onneksi odottaa esikoistaan ja on kysellyt vaatteiden ja lelujen perään. Sitten vain se valinnanvaikeus että minkä säästää ja minkä antaa pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli jo tuossa joku aika sitten kirppispöytä, mutta sain hukattua tavaraa sillä tavalla tosi vähän... alkuvuosi ei lie paras aika kirpparipöytäilylle. Nyt oon sitten kärsivällisesti (eh...) ottanut rynttyistä kuvia ja saanut niitä maailmalle erinäisten fb-kirppareiden kautta. Mun suosikeiksi on nousseet pari oman alueen kirpparia, jossa ollaan sovittu treffit ja tavara vaihtaa omistajaa ilman postin välikäsiä. Helppoa ja nopeaa, jos ei lasketa sitä kuvaamista ja ilmoitusten naputtelua. Osan ajattelin käydä viemässä vaikka kierrätyskeskukseen tms.

   Tsemppiä sinne projektiin!

   Poista
 3. Meillä on tyttöillä ikäeroa 1,5v ja se tappelu on ihan älytöntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on niiiiiiiin raivostuttavaa kuunnella... Aaaargh! -_- Tsempit sinne!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...