keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hehkutusta


Palaan vielä hieman unikoulujuttuihin, sillä on pakko päästää tämä sisältäni pursuava hehkutus ilmoille tai halkean. Tänään viimeksi neuvolassa olen tästä asiasta jutellut ja saanut unikoulun ilosanomaa levitettyä. Tästä lähtien samassa tilanteessa olevia perheitä neuvotaan pyytämään lastenlääkäriltä lähete Tammisaareen, koska se on m a h d o l l i s t a ja koska siitä on a p u a. Enää tuolla ei sanota, että "me ei olla täältä vielä koskaan lähetetty sinne ketään, eikä tiedetä siitä mitään...", kuten meille sanottiin. Mun mielestä tämä on ihan mahtava juttu. 

Jo se on maailman parasta tällä hetkellä, että meidän yöt sujuu kuten öiden kuuluukin sujua: meillä nukutaan! Mä en ikinä unohda miltä tuntui olla niin väsynyt kuin me oltiin, enkä ikinä unohda mikä helpotus oli kun unikoulu auttoi. Enkä vieläkään ole toipunut täysin tästä häkellyksestä, että voiko tämä olla tottakaan. Nukkuminen on ihanaa.

Sitten vielä pisteenä ison ja iloisen iin päälle sain eräältä lukijaltani tällaisen kommentin:


Olen niin iloinen, että tekisi mieli tirauttaa itkut. Ehkä tirautankin, mutta vain ilosta! Kiitos A kommentistasi ja sikeitä unia jatkossakin sinne teille! :)

ps. 1,5 -vuotiaan mitat: paino 11kg 30g ja pituus 79,5 cm

12 kommenttia:

 1. Hei jee, hyvä te!♥ Pioneerityötä lähestulkoon! Toivottavasti moni muukin perhe saanyt apua siellä teillä päin :)

  Nukkuminen ON ihanaa! Kun vaan itse malttais mennä ajoissa, eikä kukkua puoleen yöhön touhuten jotain omia juttuja.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Tätä mä oon tolkuttanut, että miksei täältä lähetetä Tammisaareen, vaikka ollaan samaa HUS-aluetta... No, nyt ne tietää että sinne voi lähettää ja se todella toimii. Mä oon tosi iloinen! :)

   Viljo on heräillyt hyvien öiden jälkeen aika aikaisin, joten nyt en itsekään ole jaksanut yötä myöten kukkua, mikä on mulle tosi epätavallista! Ei nyt ihan aamuvirkkua ole tullut, mutta melkein... :D

   Poista
 2. Uni on niiiiin tärkeää, hienoa, että saitte avun, ja joku muukin vielä sun blogin kautta. Jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin väittää, että meillä on KAIKKI asiat tässä perheessä ihan toisin, kun ollaan saatu nukkua. Ja hienoa jos joku on hyötynyt näistä jutuista. :)

   Poista
 3. Uni on ihmisen perustarve siinä missä ruoka, juoma, happi jne. Ilman sitä ei voi elää.

  Toisaalta tekisi mieli sanoa, että jokaisen ihmisen pitäisi läpikäydä tuollainen helvetti, niin ehkä tässä maailmassa olisi vähän enemmän myötätuntoa ja ymmärrystä toisia kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Vaikka ei sitä oikeasti toivoisi kenellekään... Mutta kyllä tuollaisen vähän rankemman kauden jälkeen osaa arvostaa ihan pieniä, arkisiakin juttuja. Väsymys kun vie ilon vähän kaikesta. :)

   Poista
 4. Munkin pitää tulla hehkuttamaan, että meilläkin nukutaan nykyään! Ja kiitos kuuluu sinulle Katri ja Viljolle, kun jaoitte unikoulun "oppeja" :) Vuosi meni niin, että pisin pätkä joka koskaan nukuttiin putkeen oli 3 tuntia ja yleensä heräiltiin 15-30min välein. Oikeastaan meidän yöt oli täysin identtisiä kun sun kuvailemat.. Nyt on nukuttu viikon verran 20-06 ilman heräämisiä <3 Tosin itse kyllä tarvii enemmän kuin viikon, että tästä vuodesta palautuu :D Kiitos muutenkin ihanasta ja aidosta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun kiitos kuuluu Tammisaaren lastenosastolle! ^_^

   Mutta I-HA-NAA! :D Ihania uutisia, kiitos kun tulit kertomaan! Tuli niin hyvä mieli ja kieltämättä sait kommentillasi silmäni kostumaan. :') <3

   Kaikkea hyvää teille jatkossa, aurinkoista kevättä ja nauttikaa sikeistä ja pitkistä unista! <3

   Poista
 5. Hei! Löysin blogiisi, kun etsin kokemuksia Tammisaaren unikoulusta. Pääsemme sinne itse ensi viikolla. Nukun itse keskimäärin 4 tuntia vuorokaudessa, joten kokemuksesi ovat ihanan rohkaisevaa luettavaa. Odotan etenkin sitä, kun saa oikeasti nukkua itse ja joku muu, jonka ei tee mieli purra ranteitaan auki, hoitaa lapsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentistasi ja pahoittelut, että vastaukseni on viipynyt!
   Ihan mahtavaa, että olette päässeet unikouluun! Saanko kysyä, nyt kun se on ohi, kokemuksiasi siitä? Ja miten teillä on mennyt sen jälkeen? Olisi mukava kuulla, jos haluat kirjoittaa. Voit kirjoittaa myös tuonne sähköpostiini: onnistain@gmail.com mikäli et tähän halua julkisesti kirjoittaa. :)

   Toivottavasti ranteet säästyvät nyt ja teillä nukutaan sikeästi ja heräilemättä joka yö! Ihanaa kevättä! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...