keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ilmaisia lounaita ON olemassa!


Postaus toteutettu yhteistyössä S-ryhmän kanssa.

Olin eilen hoitamassa asioita toisella paikkakunnalla, kun muu perhe kävi lounastamassa vieraidemme kanssa kotikylän Amarillossa, joka on muuten lasten kanssa ravintoloidessa aina hyvä valinta - kaikki viihtyvät ja jokaiselle löytyy varmasti mieleiset sapuskat kohtuuhintaan. Vähän harmitti kun en päässyt mukaan, mutta vielä enemmän olisi ottanut pannuun jos olisivat bonganneet paikalta Duudsonit. Ovat kuulema kiertueella piiloutuneina Raflaamon ravintoloihin ja jakavat ilmaisia lounaita. Kyllä - myytti ilmaisista lounaista on nyt murrettu. ;)


Kyseessä on S-ryhmän hauska kampanja, jossa jaetaan päivittäin 5 ilmaista lounasta niille onnekkaille, jotka osallistuvat Duudsonien bongaukseen osoitteessa Raflaamo.fi. Sivuilta löytyy kätevästi myös kaikki lähimmät ravintolat ja pöytävarauskin onnistuu samalla. Facebook-sivut löytyvät täältä.


Nyt jos olisi lapsivapaata niin mieluusti lähtisinkin ravintolakierrokselle Duudsoneita bongailemaan, after (home) work -tyylisesti... Pitäkäähän silmät auki! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...