sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lapsimessut

Muutama kehno ja vähän vähemmän kehno kännykkäkuva viikonlopulta. Lauantaina kierrettiin Viljon kanssa kaksistaan Lapsimessut. Oikein mukava kahdenkeskinen reissu. Mitään ihmeellisyyksiä ei tullut tällä kertaa hankittua, mutta olihan se kiva käydä pahnan pohjimmaisen kanssa viettämässä vähän laatuaikaa. Ihmeteltiin väenpaljoutta, hypisteltiin ihania vaatteita, leikittiin leikkipaikoilla ja maisteltiin vähän herkkuja. Niin ja PetExpon puolella käytiin ihastelemassa söpöjä pupuja. Ja valokuvastudio L5-visionin mainosruudulla katseltiin meistä aikanaan otettuja kuvia (ollaan näköjään siellä nettisivuillakin, perheet ja sydänkäpyset -galleriassa ^_^).


Messujen parasta antia tarjosi mielestäni Lumoan. Olin oikein odottanut, että pääsen hiplaamaan tuotteita ekaa kertaa livenä ja olin kyllä aika myyty. Sekä naisten vanhempi ja uudempi mallisto, tekstikorut sekä suloinen lastenmallisto jäivät kolkuttelemaan johonkin aivojen must have -sopukkaan.. Aijuu, on noissa yksi huono puoli! Tyttöjen mekot on aivan liian ihania ja meillä ei ole tyttöä!


Veikkaan, että Viljon mielestä parasta messuilla olivat erilaiset maskotit, banaani (kyllä!) tai elämän ensimmäinen junamatka Pasilasta miehen äidille. Yksinkertaisia ovat elämän parhaat ilot!


4 kommenttia:

 1. Me käytiin tänään messuilemassa, mutta vaatteet jäivät hypistelemättä kun leikkipaikat ja maskotit vetivät niin puoleensa. Lemmikkipuolella vierailtiin myös, oih ne kissat..kuumetta pukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No first things first! ;) Oi ihanaa, kissoja! <3 Onneksi en nähnyt yhtään, me kun pyörähdettiin siellä eläinpuolella niin nopeasti että nähtiin vaan puput.

   Poista
 2. Ei vitsit me ollaan kyl niin samikset, mä just tänään kirjoittelin noista Lumoan vaatteista ja kuinka odotan sitä kevätmallistoa JA tyttöjen mallistoa. Älä pliis kerro mulle miten ihania ne oli, tai mä ratkean liitoksistani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kuten sulle kirjoitinkin, niin sä niin rakastat niitä! ^_^ Ja sun tunika on ihana!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...