maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen alkaa palmusunnuntaista

Pajunoksien hakua. Koristeiden etsimistä (kuka ne aina hukkaa laittaa niin hyvään jemmaan?!?). Oksien koristelua yhdessä. Lapsen mielestä varmaan yksi vuoden kivoimmista päivistä. Ja hämmästynyt kommentti seitsemänvuotiaalta: "Äiti, ethän sä IKINÄ askartele.". "No askartelenpas. Nytkin!" ;) Ja olinpas sitäpaitsi oikein ekologinen askartelija! Tiedättekö millä meidän tämän vuoden virpomavitsat koristeltiin, noiden höyhenien lisäksi? LivBoxien silkkipapereilla, jotka olin ottanut talteen juuri tätä varten. Kierrätys kunniaan.Palkkaakin näytti virpoja saaneen. Siis niiden herkkujen lisäksi joita oltiin varattu mahdollisille virpojille... Ketään ei oven takana kuitenkaan käynyt koko päivänä ja Onni hieman pettyneenä kysyikin illalla isältään, että "eikö meistä kukaan tykkää" kun virpojia ei näkynyt. 


Eskarikaverin synttärit taisi kuitenkin olla jopa kivempaa kuin virpominen. Lahja koristeltiin teeman mukaisesti höyhenillä ja suklaamunalla. 


Valoisaa pääsiäisviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Voi että mikä muru!Ei meistäkään kukaan tykänny..Ja askartelulta säästyin,äiti soitti alkuviikosta ja kysyi haittaisko,siis todellakin haittaisiko minuu jos hän tekis vitsat lasten kanssa.No ei haitannu.Olin la niin myöhää töissä et jäivät vielä yökylään askartelun päätteksi.Olivat koristelleet kumpikin yhden oksan ja Mamma kummallekin loput 9 tilattua oksaa :D Jätettyään keittiö höyhenten ja irtonaisten pajunkissojen valtaan käyttivät tilaisuutta hyväkseen.Mamman askarrellessa olivat siirtäneet sohvan keskelle olkkaria,kiskoneet päiväpeitot,peitot,tyynyt ja keittiön tuolit samaan läjään,pehmolelut ja piirustusvälineet sinne samaan kaaokseen ja tyytyväisinä leikkivät majaleikkiä.Voi olla et ensi vuonna en saa ulkoistettua vitsojen vääntämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei! :D :D Kuullostaa aika.... väsyttävältä. Mutta onneksi isovanhemmilla on joku sellainen omituinen tapa sietää kaikkea tätä, jota me vanhemmat ei kestetä. Eli ehkä se ei Mamman mielestä ollut niin paha miltä se meistä kuullostaa...? Tai sit toivotaan, että on huono muisti. Eli ehkä sä saatkin ulkoistettua tuon joka vuosi? :D

   Poista
 2. Ihanat koristeet ootte tehneet! :)

  VastaaPoista
 3. Hauska juttu tuo, kun muualla maassa virpomiset on virvottu eilen ja Pohjanmaalla trullit kiertelevät vasta ensi lauantaina virpomisoksineen :)
  Kivan näköinen paketti kaverille.
  Tuota paperia pitäisi saada salmiakista tykkäävälle kaverille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Pohjanmaalle ei taida uskaltaakaan pääsiäisen aikaan, kun noidat joutuu roviolle. :P Eikös siellä polteta niitä kokkojakin silloin, kun muu Suomi sytyttää ne juhannuksena? ;)

   Paketti syntyi siinä virpomisoksien ohella ja siitä tuli hauska. Paperi on muuten joko Tigerista tai Ikeasta - en muista enää!

   Poista
 4. Ai että miten kauniita oksia teittekin!

  Ja meillä kans virvotaan vasta lauantaina. Pohjanmaalla ollaan niin väärillä jäljillä... :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...