keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Projekti pyrstö piukaksi

Tässäpä kunnon kuvapläjäytys, ah, niin epätarkkoja kännykuvia sunnuntaiselta lenkiltäni. Onnin kreisibailatessa kaverisynttäreillä ja perheen kahden muun kaksilahkeisen vedellessä kotona zetaa, suuntasin minä tarmoa uhkuen sateiselle ja tuuliselle Linnamäelle.

Ensin ajelin autolla hieman lähemmäs. Ah, tätä vanhaa kaupunkia. Ei tähän varmaan kyllästy ikinä?


Auto parkkiin ja köpöttelemään. Linnamäen ympäri menee polkuja tasaisempaa maastoa hakevalle, sekä portaita ja kunnon mäkiä tiukempaa treeniä kaipaavalle. Itse suhasin tuolla tunnin ylös-alas-ylös-alas sekä portaita, että polkuja. Ihan loistavaa sykkeennostatusta lähteä kiipeämään lähes pystysuoraa mäenrinnettä ylös... en edes uskaltanut katsoa taakseni. Olisin varmaan pyörtynyt, enkä ainoastaan korkean paikan kammon vuoksi.
Mukavaa mäntyistä maastoa (ihania nuo vanhat puut), eikä maisemissakaan ole valittamista (sen minkä läähätykseltä näkee).Ihan hirveä eli mahtava paikka! Suosittelen lämpimästi kaikille muillekin masokisteille. Itse aion kyllä suunnata tuonne vielä monta kertaa uudestaan. Maisemien ja miljöön puolesta Linnamäki hakkaa Jättärin mennen tullen. Kyllä on treenin jälkeen muuten paljon mukavampaa löhötä sohvalla persaus tulessa (vrt. persaus homeessa). :)

6 kommenttia:

 1. WAU! On kyllä mahtavat polut ja maisemat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Kesällä sitten uudet kuvat kun tuo ympäristö on ihan parhaimmillaan. :)

   Poista
 2. Oih ja voih, löytyispä täältä Etelä-Pohjanmaaltakin jotakin muuta kuin tasaista...
  Varmasti ollut mahtava fiilis tuon jälkeen! (eikä tarvi potea huonoa omaa tuntoa omasta ajasta kun toinen lapsi nukkuu ja toinen pitää hauskaa synttäreillä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No plääh! Kai sielläkin joku nyppylä jossain on..? Mun mies on etelä-pohjanmaalta ja siellä kotikylällä on yksi pieni laskettelurinne. Onkohan sulla miten pitkä matka sinne? ;) Tai sitten pitää vaan etsiä jotkut portaat ja ravata niitä. :) Kyykytkin on hyviä! :)

   Ja ei tosiaan mitään huonoa omaatuntoa, täähän on koko perheen hyvinvoinnin parantamista, kun äiti pääsee tuulettamaan päätään (ja angstejaan..) ;)

   Poista
 3. Tuolla kyllä kelpais lenkkeillä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...