torstai 3. huhtikuuta 2014

Taikinasta teräkseksi

Hei, olen Katri. Olen 36 -vuotias taikina. Haluaisin teräkseksi. En ole mittareiden ja määritelmien mukaan ylipainoinen, olen vain löllö. Haluan olla terve, jaksaa ja voida hyvin, saada lihasmassaa mm. ryhdin ylläpitämiseksi ja kohottaa kuntoa. En kaipaa nopeita ihmedieettejä vaan pysyvän elämäntapamuutoksen. Olen aina liikkunut jonkin verran, mutta olen taipuvainen kausiin, jolloin vajoan sohvan pohjalle, enkä saa itseäni liikkeelle. Raivostuttavaa! Miksi teen niin, vaikka liikunnan jälkeen on aina hyvä olo? Olenko joskus lenkin tai salitreenin jälkeen katunut, että damn me, kun tuli lähdettyä? Niinpä niin... Edes salijäsenyys josta kuukausittain maksan ei ole saanut minua viikkokausiin liikkeelle! Enää en voi syyttää edes huonoja öitä ja niistä johtuvaa väsymystä. Saman tien ajattelin hylätä kaikki muutkin TEKOsyyt. Täytän syksyllä 37 vuotta ja nyt on viimeinen aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa huolehtia itsestäni paremmin.


Tänä aamuna silmiini osui Facebookissa kaverin linkkaamana Optimal Performancen "Taikinasta teräkseksi" kolmen viikon ILMAINEN elämäntapavalmennus treeniohjelmineen. Just jotain tämän tyylistä potkua persuksille olen tarvinnut jo pitkään, joten ei tarvinnut kauaa miettiä kun klikkasin itseni mukaan. 


Päätin samalla kirjoittaa tästä remontistani täällä. Myös sen vuoksi, että tiedän siellä ruudun takana olevan samanlaisia pullataikinoita, jotka kaipaa samantyylistä tsemppiä ja vertaistukea. Kuka lähtee mukaan? :)

Rekisteröidy mukaan täällä
Se ei maksa mitään, eikä sido mihinkään!

16 kommenttia:

 1. Jep Katr,i osui ja upposi mukana myös minä! :-)

  VastaaPoista
 2. Mukana! Tämä tuli niin hyvään kohtaan:)

  VastaaPoista
 3. Kovasti tsemppiä! Siitä tulee hyvä mieli ja olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ja TIEDÄN! Ja sä oot kyllä siitä ihan loistava esimerkki. :)

   Poista
 4. Ihan samoihin ajatuksiin minä heräsin viime syksynä, kun tajusin, että 40 tulee mittariin parin vuoden päästä. Siitä lähtien olen rauhallisella tahdilla tähdännyt kohti vahvempaa oloa, ja toivon, että tästä elämäntapamuutoksesta on iloa vielä 30 vuoden kuluttua. Tsemppiä sinulle kovasti, olet päättänyt oikein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Ei ole kiire mihinkään, ei ole kiire saada mitään naurettavia kilolukemia jossain tietyssä ajassa pois... vaan järkevien elintapojen pysyvyys! Ja itseä kuunnellen. Ei kitudieettejä ja repsahtamisia. Hyvä sinä ja kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 5. Meillä alkoi miehen kanssa vuosi sitten veto. Kumpikin kuntoilee 30pvää. Molemmilla rangaistukset häviöstä. Onnistuttiin ja jäätiin sille tielle! Liikkuminen on ihanaa.. Mies tiputti 15kg painoa ja minä.. no joitakin senttejä, mutten laihtua yritäkään. Urheiluun jää koukkuun, kiireinen kolmen lapsen äitikin :D Tsemppiä sinulle, näin saman fb-mainoksen, joka vaikutti hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Hienoa! Tässähän se mun kompastuskivi onkin, että vaikka tiedän liikunnan tuovan sen hyvän ja euforisen olon, niin miksen saa sitä jatkumaan... Mutta uudella puhdilla vaan taas. Ei pidä lannistua. :)

   Poista
 6. Hienoa projekti ja mukava kuulla siitä täälläkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ei tule niin helposti huijattua itseään, kun on seuraajia. ;)

   Poista
 7. Hei kiitos tästä! Täytyy tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes paljoa ehtinyt perehtimään kun rekisteröidyin.. :D Pätevät tyypit tuolla takana, niin on varmaan ihan ok juttu. :)

   Poista
 8. Ollaan siis aika samiksia tässä asiassa ;-) Mä pidän kyllä suht helposti ruokavalion hyvänä, mutta liikunta on se mihin ei aina ole aikaa. Mä kyllä liikun töissä paljon ja kuljen matkat pyörällä. Mutta teen vain puolikasta ;-) Mutta kiitos vinkistä. Täytyy tutustua hommeliin kun palaan kotiin täältä epsanjasta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa tutulta, paitsi noi pyörälenkit! :D Ei pidä väheksyä hyötyliikuntaa! Nauti lämmöstä ja auringosta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...