maanantai 5. toukokuuta 2014

Aurinko paistaa ja vettä sattaa

Meillä on viikonlopun aikana laskeuduttu pehmeästi loman jälkeiseen arkeen. Selvästi jotain kotiinpaluukiukkua on ollut ilmassa, eikä vähiten itselläni. Loputtomat kotityöt ja kiukkuavat ipanat on kiristäneet hermoja. Mitään en ole kuitenkaan saanut juuri tehdyksi. Väsyttää, laiskottaa ja ärsyttää. Vaikka reissu oli kiva, on ihanaa nukkua omassa sängyssä. Ja ihanaa, että myös Viljo nukkuu omassa sängyssään, eikä kahisevassa matkasängyssä... Matkalla Viljon yöt, no... muistuttivat öitä ennen unikoulua.

Onneksi olin aamupäivällä synkistä pilvistä huolimatta järkevä ja suuntasin lenkille, enkä jumittanut sisällä. Teki hyvää. Iltapäivällä käytiin kyläilemässä ja loppuilta ollaan vaan oltu pikkupoikien kanssa (miehen arki alkoi jo töillä). Eskarilaisen vaatteet odottavat valmiina aamua, joten paras painua iltapesulle ja nukkumaan tästä itsekin. Hyvää yötä ja pirteää viikon alkua!


4 kommenttia:

 1. Voi olla ettet halua kommentoida...mutta, olisi kiva kuulla kauan aiot olla kotona ja koska Viljo hoitoon ja etenkin uudet kuviot sitten...ja vinkkejä kiireeseen arkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä. :) Mulla on hieman kuviot auki toistaiseksi (ja mietinnässä) osin johtuen mun alan omalaatuisuudesta... Viljolle en ole hakenut vielä hoitopaikkaa, mutta pienelle miehelle tekisi varmasti hyvää (jos minulta kysytään) viettää välillä aikaansa myös toisten pienten seurassa. Äidistä puhumattakaan! ;)

   Voi olla, että kirjoittelen asiasta lähiaikoina ihan oman postauksenkin, mikäli kuviot selkiytyvät. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...